Δύο Ελληνίδες στους Ευρωπαίους “leaders” κάτω των 40 ετών

Δύο Ελληνίδες επιχειρηματίες συμπεριλαμβάνονται στη φετινή ομάδα των 40 κορυφαίων “leaders” από την Ευρώπη που δεν έχουν ξεπεράσει τα 40 έτη.

Ελληνικό “χρώμα” στη συνάντηση European Young Leaders: “40 under 40”

Η Δανάη Μπεζαντάκου είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας ναυτιλιακών συμβούλων Navigator και ιδρύτρια της εταιρείας υψηλής γαστρονομίας με προϊόντα από όλη την Ελλάδα, Greek Food Obsessions.

Η Μαρία Βλάχου είναι διευθύνουσα σύμβουλος της Fereikos-Helix, μία εταιρεία που καλλιεργεί και εξάγει βρώσιμα οργανικά σαλιγκάρια, καθώς και διευθύνουσα σύμβουλος της ομώνυμης εταιρείας Maria Vlachou LTD, η οποία εξειδικεύεται στο branding, στη συσκευασία και στις εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας στο εξωτερικό.

Κάθε χρόνο 40 νέοι leaders με διαφορετικό επαγγελματικό και πολιτισμικό υπόβαθρο, από ολόκληρη την Ευρώπη, επιλέγονται προσεκτικά για να συμμετάσχουν σε μια σειρά τριήμερων συνεδριάσεων. Πρόκειται για το European Young Leaders “40 under 40”,  ένα πρόγραμμα των EuropaNova και Friends of Europe, που ασχολείται με τα πιο σπουδαία μυαλά της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στόχο να προωθήσει μια νέα γενιά ηγετών με ευρωπαϊκή ταυτότητα.

Αναλυτικά, ολόκληρη η λίστα βρίσκεται εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ