Άλλες 11 θέσεις εργασίας προκηρύσσουν οι ελληνικές startups

Οι ελληνικές τεχνολογικές startup εταιρείες εξακολουθούν να “ανοίγουν” θέσεις εργασίας. Τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκαν τουλάχιστον 11 αγγελίες εργασίας, τις οποίες το EMEAgr παρουσιάζει παρακάτω. Και αυτή τη φορά, οι θέσεις αφορούν σε εξειδικευμένες τεχνολογικές δεξιότητες. Περισσότερες αγγελίες από ελληνικές startups, πολλές από τις οποίες παραμένουν ακόμη ενεργές, μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Moosend
Η εταιρεία e-mail marketing αναζητά έναν full stack developer (για .NET ή παρεμφερή γλώσσα και Javascript) στην Αθήνα. Ο ιδανικός υποψήφιος, παρ’ ότι τεχνολόγος, θα πρέπει να μοιράζεται το επιχειρηματικό πνεύμα και της υπόλοιπης ομάδας της Moosend, ενώ εκτού του μισθού θα προσφέρεται και ποσοστό μετοχών σε περίπτωση εξαιρετικών υποψηφίων προς πρόσληψη. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Pinnatta
Η κινητή εφαρμογή ανταλλαγής εμπλουτισμένων διαδραστικών μηνυμάτων έχει ανοίξει επίσης δύο θέσεις εργασίας για το γραφείο της στην Αθήνα:
Graphic Designer, με κύρια αρμοδιότητα το σχεδιασμό γραφικών εξ αρχής και τη δημιουργία συνθέσεων από φωτογραφικό υλικό σε άμεση συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τους μηχανικούς λογισμικού. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Μηχανικό ανάπτυξης iOS, για τη δημιουργία κώδικα για την iOS έκδοση της εφαρμογής και τη συμμετοχή στο σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής της εφαρμογής και της υπηρεσίας συνολικά σε άμεση συνεργασία με τον γενικό διευθυντή τεχνολογίας, τους QA testers και τη σχεδιαστική ομάδα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

codebender
Η εταιρεία που αναπτύσσει ένα online περιβάλλον ανάπτυξης για επαγγελματίες developers, χομπίστες, καλλιτέχνες και hardware hackers έχει προκηρύξει δύο θέσεις εργασίας για την έδρα της στην Πάτρα:
– Έναν front end software developer ο οποίος να “γράφει” σε 2 framework της PHP, HTML ή CSS ή JavaScript. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
– Έναν back end software developer ο οποίος να χρησιμοποιεί το Symfony 2 framework της PHP. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Intelen
Θέσεις εργασίας σε τέσσερεις διαφορετικούς τομείς έχει προκηρύξει για το γραφείο της στην Αθήνα η τεχνολογική startup εταιρεία στον τομέα της ενέργειας Intelen:
Data scientists για τη βασική ομάδα ανάλυσης των μεγάλων ενεργειακών δεδομένων που συλλέγει η Intelen για τη ενεργειακή συμπεριφορά και απόδοση κτηρίων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Developer ενσωματωμένων συστημάτων για την ανάκτηση ενεργειακών δεδομένων από διάφορες συσκευές, αισθητήρες και έξυπνους μετρητές που είναι ενσωματωμένοι στην πλατφόρμα της εταιρείας, καθώς και το σχεδιασμό και ανάπτυξη λογισμικού απομακρυσμένης διαχείρισης και παρακολούθησης των ενεργειακών μετρητών της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Senior Web Developer, ο οποίος θα συμμετέχει σε ολόκληρο τον κύκλο ανάπτυξης λογισμικού, αλγοριθμικού σχεδιασμού και στη συγγραφή των απαραίτητων επεξηγηματικών κειμένων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Πεπειραμένος UI/UX designer και developer για την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών εμπειριών χρήσης σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τέλος, η Intelen στο πλαίσιο της εξάπλωσης των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό έχει προκηρύξει και μία θέση απασχόλησης με έδρα την Μαδρίτη της Ισπανίας:
Υπεύθυνος προετοιμασίας πωλήσεων στην αγορά της Ισπανίας, σε συνεργασία με τον τοπίκό εμπορικό αντιπρόσωπο της εταιρείας και υποστήριξης ανάπτυξης προϊόντος για τη δημιουργία projects ενσωμάτωσης ενεργειακών μετρητών. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Radiojar
Η τεχνολογική startup αναπτύσσει μία πλατφόρμα δημιουργίας, διαχείρισης και εκπομπής διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών που λειτουργεί μέσω browser και αναζητά για το γραφείο της στην Αθήνα έναν εκπρόσωπο εσωτερικών πωλήσεων, ο οποίος θα αναλάβει τη διαχείριση διαφόρων ειδών πωλήσεων και άλλα καθήκοντα σχετικά με το μάρκετινγκ της εταιρείας. Επίσης, θα είναι υπεύθυνος αναζήτησης νέων ευκαιριών πωλήσεων είτε μέσω της παρακολούθησης εισερχόμενων αιτημάτων είτε μέσω αποστολής εξερχόμενων μηνυμάτων και κλήσεων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ