Xtreme, Xciting Xmas στο Allou! Fun Park

Αξέχαστες γιορτές με ολοκαίνουρια παιχνίδια που χαρίζουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης υπόσχεται το Allou! Fun Park, που αποτελεί το το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Αθήνα.

Ειδικότερα, το Freestyle υπόσχεται ατόφιες δόσεις αδρεναλίνης που θα κάνουν όσους το δοκιμάσουν να αναμετρηθούν με τα όριά τους, με τριπλή περιστροφική κίνηση, και 4 τετράδες θέσεων που περιστρέφονται κάθετα στον άξονά τους, οριζόντια στο βραχίονα που τις συγκρατεί και όλος ο βραχίονας σε κίνηση 360°, καθώς και με επιτάχυνση 5 φορές μεγαλύτερη από αυτή της βαρύτητας και σε ύψος 30 μέτρα από τη γη.

Επίσης το Mirror Forest υπόσχεται μια περιπέτεια βγαλμένη από άλλη εποχή, καθώς επικοί ήρωες υποδέχονται όποιον το δοκιμάζει σε ένα λαβύρινθο με καθρέπτες και κρυμμένα σύμβολα, όπου ο επισκέπτης καλείται να κάνει τη διαδρομή στο μαγικό δάσος, να λύσει το αίνιγμα και να βρει την έξοδο.

“Παρών” δηλώνει και το Mirror Maze, ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια ψυχαγωγίας του εξωτερικού για όλη την οικογένεια, σε μία εκδοχή που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Τέλος, στο Skill Zone ο επισκέπτης πρέπει να δείξει τί αξίζει, και έτσι να φύγει με δώρα, από μία εντελώς ανανεωμένη περιοχή με ολοκαίνουργια super παιχνίδια δεξιοτήτων προκαλούν τον επισκέπτη να παίξει και να κερδίσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ