WOW NOW: Το FashionTV για πρώτη φορά σε live streaming

Το νέο τεύχος του WOW NOW, του ψηφιακού μηνιαίου γυναικείου περιοδικού για iPad, είναι αφιερωμένο σε όσους εμπνέονται από την επιστροφή στην πόλη και τη νέα φθινοπωρινή αρχή.

Στο τεύχος συμπράττουν σε ένα ακαταμάχητο δίδυμο η μόδα και η ομορφιά, ενώ για πρώτη φορά το FashionTV, το κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο για τη μόδα, το lifestyle και την πολυτέλεια, παρέχει το περιεχόμενό του στους αναγνώστες ψηφιακού περιοδικού μέσω live streaming, εφόσον αυτοί βρίσκονται σε περιβάλλον internet. Μία ακόμη πρωτιά για το WOW NOW, που σε κάθε τεύχος πραγματοποιεί τη δέσμευσή του να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες από τον εντυπωσιακό, γεμάτο εκπλήξεις κόσμο των γυναικών.

Το νέο τεύχος φιλοξενεί στο πρώτο της διαδραστικό εξώφυλλο τη Βίκυ Καγιά, που φέτος συμπληρώνει είκοσι χρόνια στο χώρο της μόδας. Παρουσιάζει την Xenia Tchoumitcheva, δημιουργό του CHICoverdose, αναλύει το στυλ της Kate Moss, που έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του κατεξοχήν style icon και δίνει ραντεβού για shopping στις πρωτεύουσες της μόδας.

Δείτε, ακόμα, το παρελθόν και το παρόν των supermodels των 80’s, τους πιο αγαπημένους άνδρες που κινούν τα νήματα της γυναικείας μόδας και τις femme fatale ηρωίδες του Hitchcock, που μεταφέρουν τη μυστηριώδη αύρα τους στη μόδα. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη του ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Alexander Payne και ένα αφιέρωμα στη μεγάλη κυρία της μόδας, Coco Chanel.

Μάθετε τις βασικές τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο/χειμώνα 2013-14, και να ενημερωθείτε για τις δίαιτες εξπρές που ακολουθούν τα μοντέλα πριν τις εβδομάδες μόδας, όπως και για την προετοιμασία των σταρ για την εμφάνισή τους στις πρώτες σειρές των επιδείξεων μόδας.

Το WOW NOW είναι διαθέσιμο δωρεάν στους χρήστες iPads στον ακόλουθο σύνδεσμο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ