WIND: Χρυσό βραβείο από τα Effie Hellas 2014

Με GOLD Effie τιμήθηκε η WIND στην τελετή απονομής των Effie Hellas 2014 για την επιτυχημένη της καμπάνια σχετικά με τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της.

Ειδικότερα, η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), επίσημος εκπρόσωπος για τα βραβεία Effie στην Ελλάδα και η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης, απένειμε GOLD Effie στην WIND, στην κατηγορία Τηλεπικοινωνίες / Τεχνολογία, για την αποτελεσματική επικοινωνία που πραγματοποίησε σε συνεργασία με την The Newtons Laboratory τον Ιούνιο 2012 για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της.

H επικοινωνία διαμορφώθηκε λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη του κοινού για εύκολη, άμεση και γρήγορη χρήση δεδομένων. Με κεντρικό μήνυμα “η WIND προσφέρει το ταχύτερο Mobile Internet στην Ελλάδα” η καμπάνια ξεχώρισε με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη στο ρόλο του προέδρου και ένα ποδοσφαιρόφιλο σενάριο.

Τα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις παγκοσμίως στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας και έχουν ως αντικείμενο τη βράβευση καμπανιών που διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους. Βραβεύουν τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργική της έκφραση και τα αποτελέσματα σε σχέση με τους προκαθορισμένους κάθε φορά στόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ