Ο παγκόσμιος οργανισμός TiE έρχεται για ένα startup bootcamp στην Αθήνα

Ένα bootcamp για 25 με 30 “πολλά υποσχόμενες” ελληνικές startups θα διοργανώσει το παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό δίκτυο ενθάρρυνσης της επιχειρηματικότητας TiE αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ετήσιας συγκέντρωσης των μελών του δικτύου, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου στην Αθήνα, το TiE διοργανώνει στις 4 Ιουλίου ένα bootcamp όπου 25 με 30 επιλεγμένες ελληνικές startup εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κορυφαίους επιχειρηματίες παγκοσμίως, να λάβουν τη συμβουλευτική τους καθοδήγηση και να δικτυωθούν μαζί τους.

Η ευκαιρία αυτή μπορεί να αποδειχθεί μοναδική για τις ελληνικές startups που θα συμμετάσχουν, καθώς εκτός από την καθοδήγηση που θα λάβουν από τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες, θα “εκτεθούν” στα “μάτια” επενδυτών που συμμετέχουν στο δίκτυο, θέτοντας πιθανώς μία υποψηφιότητα για προσέλκυση κάποιας χρηματοδότησης.

Το TiE ιδρύθηκε το 1992 στη Σίλικον Βάλλεϋ από μία ομάδα επιτυχημένων επιχειρηματιών και σήμερα με 13.000 μέλη, ανάμεσά τους κορυφαίοι επιχειρηματίες, venture capitalists και στελέχη από εταιρείες σε όλο τον κόσμο αποτελεί το μεγαλύτερο παγκοσμίως οργανισμό υποβοήθησης επιχειρηματιών μέσω διαδικασιών συμβουλευτικής καθοδήγησης, εκπαίδευσης και δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση ενός bootcamp για τις ελληνικές startups από το TiE είναι μία πρωτοβουλία που υλοποιείται με τη βοήθεια της τοπικής ομάδας του δικτύου, στα μέλη της οποίας συμπεριλαμβάνονται επενδυτές, ιδρυτές και μέλη του ελληνικού startup οικοσυστήματος. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, ακολουθώντας το link.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ