TEDxAUEB: Επιστρέφει ακόμη μεγαλύτερο το 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το TEDxAUEB στο Bios, με κύριο άξονα προσανατολισμού τα “Αναδυόμενα Μονοπάτια

Το TEDxAUEB ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του υπεύθυνου διοργάνωσης Μαζίν Χουσεϊν, απόφοιτου του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Ιωάννη Νικολάου, Επίκουρου Καθηγητή Οργανωσιακής Ψυχολογίας στο ΟΠΑ και Επιστημονικού Υπεύθυνου του ΤΕDxAUEB, στην συνέχεια ο Γιώργος Κουρέτας, διευθυντής του προγράμματος MBA, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε με τις ομιλίες τις οποίες προλόγιζε ο host Φίλιππος Σταματίου.

Οι ομιλητές παρουσίασαν την δική τους οπτική για τα αναδυόμενα μονοπάτια με τον Τάσο Παγκάκη να τονίζει πως τα αναδυόμενα μονοπάτια είστε εσείς (απευθυνόμενος στο νεανικό κοινό) και όχι μια γερασμένη κοινωνία προσπαθώντας να καλέσει σε δράση τους φοιτητές. Τον Donnie Lygonis να υποστηρίζει την ανάγκη χτισίματος μιας κουλτούρας για καινοτομία, η οποία στηρίζεται στην ισότητα και την εμπιστοσύνη ενώ η Ολίβια Κυριακίδου δήλωσε πως ακολουθεί τα αναδυόμενα μονοπάτια του φόβου της.

Στο event παρουσιάστηκαν και οι επιλαχούσες ιδέες του students act, οι οποίες επιδιώκουν να φέρουν αλλαγή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το TEDx AUEB έκλεισε με τον Ιωάννη Νικολάου (επιστημονικό υπεύθυνο
του TEDx AUEB) ο οποίος κρατούσε μία έκπληξη για την ομάδα του TEDx AUEB. Το
TED global παραχώρησε άδεια για μεγαλύτερο αριθμό attendees του TEDx AUEB,
ξεκινώντας από του χρόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ