Taxibeat: Ρίχνει τις ελάχιστες χρεώσεις για την υπηρεσία Boxi

Το Taxibeat Boxi, η door-to-door υπηρεσία του Taxibeat που υποστηρίζεται από στόλο δικύκλων και ταξί, έκλεισε τον πρώτο μήνα λειτουργίας και ανακοίνωσε νέο, μειωμένο τιμοκατάλογο.

Η αποκλειστική ανάλυση του Startupper.gr για το Taxibeat BoxiTaxibeat: "Χτυπά" την αγορά κούριερ με την νέα υπηρεσία Boxi.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο στόλος και η κάλυψη του Boxi μεγάλωσαν, κι έτσι η υπηρεσία μπορεί να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Τώρα, οι χρήστες της εφαρμογής του Taxibeat μπορούν να στείλουν ό,τι θέλουν στην Αθήνα σε μισή ώρα, με χρέωση από 4 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η ελάχιστη χρέωση γίνεται πλέον 4 ευρώ για αποστολές Βoxi με δίκυκλο και 7 ευρώ για αποστολές Βoxi με ταξί. Η συνολική έκπτωση που προκύπτει ανά διαδρομή είναι 20% (ενδεικτική μεσοσταθμική μείωση τιμής, οι πραγματικές μειώσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο οχήματος και την απόσταση) κατά μέσο όρο σε σύγκριση με πριν.

"Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι μικρότερη ή και μεγαλύτερη, ανάλογα με την απόσταση κάθε διαδρομής. Πρακτικά, η χρέωση ανά χιλιόμετρο μειώνεται προοδευτικά όσο μεγαλώνει η απόσταση της διαδρομής", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.