Στις 7 Ιουνίου το τρίτο Startup Live Athens με θέμα τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

Με τίτλο “Sustainable Entrepreunership” επανέρχεται για τρίτη χρονιά το Startup Live Athens, το επιτυχημένο event επιχειρηματικότητας, όπου για τρεις ημέρες άτομα με ώριμες επιχειρηματικές ιδέες σχηματίζονται σε ομάδες και με τις συμβουλές και την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων προσπαθούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο, με τελικό σκοπό να διαγωνιστούν και να συμμετάσχουν στο Pioneers Festival, ένα απο τα μεγαλύτερα συνέδρια επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, αλλά να διεκδικήσουν και άλλα βραβεία που θα τις υποστηρίξουν στο ξεκίνημά τους.

Για φέτος, με θέμα τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, στόχος του event είναι τομείς όπου η Ελλάδα έχει ανάγκη και που παράλληλα προσφέρουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή. Φιλοδοξία για μία ακόμη χρονιά είναι να αντιμετωπιστεί η επιχειρηματικότητα ως ένας τρόπος ανάδειξης της εργατικότητας, της καινοτομίας, αλλά και τη δυνατότητας λειτουργίας με μακροχρόνιο ορίζοντα, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη, και όχι τα εφήμερα κέρδη.

Το Startup Live Athens #3 “Sustainable Entrepreneurship” θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Ιουνίου, στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece. Οι πρώτοι μέντορες που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι η Άντρεα Σολωμονίδου, συνιδρύτρια της Cubik-S και Incubo Strategies, ο Αλέξης Κομσέλης, διευθυντής του AHEAD, Alba Hub for Enterprise and Development και η Πετρούλα Καραγιάννη, συνιδρύτρια του δικτύου για την εκπαίδευση Gnosis.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε άτομα και ομάδες που έχουν ή θέλουν να συμμετέχουν σε μια επιχειρηματική ιδέα που να εμπίπτει στις θεματικές του Startup Live Athens #3 “Sustainable Entrepreneurship”, δηλαδή του τουρισμού, της αγροτικής παραγωγής και μεταποίησης, της εκπαίδευσης και της υγείας. Οι ιδέες αυτές μπορούν να είναι στο στάδιο της ανάπτυξης ή και των πρώτων βημάτων υλοποίησης. Θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές στο pitching training που θα γίνει την παραμονή του event αλλά και σημαντική υποστήριξη και επιπλέον feedback για την ιδέα τους από τους μέντορες και κριτές στη συνέχεια, καθώς θα δουλεύονται περαιτέρω με την ομάδα που θα σχηματιστεί.

Εγγραφές γίνονται μέσω του συνδέσμου: http://startuplive.in/athens/3/registration/ ή κατόπιν επικοινωνίας με τη Βάσια Βασιλοπούλου στο: [email protected].

Χορηγός επικοινωνίας του event είναι και το EMEAgr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ