Startup Grind Athens με τον Σπύρο Τραχάνη για τα “μυστικά” των επενδυτών

Αναζητάτε χρηματοδότηση για την startup σας; Αναρωτιέστε τι είναι αυτό που ψάχνουν οι Venture Capitals (VC’s) σε μια startup προκειμένου να επενδύσουν;

Το Startup Grind Athens φιλοξενεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 στις 6μμ στο InnovAthens τον Σπύρο Τραχάνη με σκοπό να αποκωδικοποιήσει τα κριτήρια που έχουν οι VC’s κατά την επιλογή των επενδύσεων σε startups.

Ο Σπύρος Τραχάνης είναι συνεταίρος στην Odyssey Venture Partners, εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών με έδρα την Αθήνα και το Silicon Valley και η οποία εστιάζει την επενδυτική της δραστηριότητα σε νέες επιχειρήσεις πληροφορικής-επικοινωνιών με διεθνείς προοπτικές. Ο κύριος Τραχάνης δραστηριοποιείται στο χώρο του Venture Capital από το 1999 έχοντας στο παρελθόν εργαστεί για εταιρείες όπως η NBGI και η Global Finance.

Μετά τις 2 πρώτες εκδηλώσεις του Startup Grind στην Αθήνα, ο νέος θεσμός των startups στην πόλη συνεχίζει με το τρίτο event του αυτήν την φορά με έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους των VC’s στην Ελλάδα. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Το παγκόσμιο φαινόμενο Startup Grind ξεκίνησε το 2010 στο Sillicon Valley της California και μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 100 πόλεις σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs συνεχίζει στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Ημερομηνία: Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014
Ώρα: 6μμ
Χώρος: InnovAthens
Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα Τηλ: +302130109300
Κρατήσεις θέσεων: http://www.viva.gr/tickets/conference/innovathens/startup-grind-athens/

Agenda
18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Σπύρο Τραχάνη (Odyssey Venture Partners)
20:00 – Networking

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ