Startdom Accelerator: Διοργανώνει εκδήλωση για startup επιχειρήσεις το Σαββατοκύριακο

Το πρώτο του event για startup επιχειρήσεις του τουρισμού και της ταξιδιωτικής βιομηχανίας διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (από την Παρασκευή) το Startdom Accelerator.

To event θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Travelplanet24 στο Σύνταγμα, καθώς, όπως είναι γνωστό, η εταιρεία που ξεκίνησε ως startup το 2005 πλέον είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες της Ελλάδας και μία από τις 10 καλύτερες στη ΝΑ Ευρώπη, λειτουργώντας σε 30 αγορές.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος και θα αφορά μόλις σε 50 startup επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν e-mail και να περιγράφουν σε ένα σύντομο κείμενο τους λόγους για τους οποίους θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και θα ειδοποιηθούν από τους υπεύθυνους του event. 

Η καλύτερη startup επιχείρηση θα κερδίσει τη συμμετοχή της στο εξάμηνης διάρκειας πρόγραμμα του Startdom Acceleration, ενώ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει χρηματικό βραβείο 12.000 ευρώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε το http://startdoms.com/?page_id=2996 και για το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης στο http://startdoms.com/?page_id=3137

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ