SAP Hellas: Διαγωνισμός ανάπτυξης εφαρμογών InnoJam

Η SAP Hellas διοργανώνει δύο δωρεάν διήμερες εκπαιδεύσεις πάνω στην πλατφόρμα SAP HANA στις 13 και 14 Φεβρουαρίου και 13 και 14 Μαρτίου. Ο σκοπός αυτών των εκπαιδεύσεων είναι να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις για να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό SAP InnoJam που θα γίνει τον Απρίλιο.

Το SAP InnoJam είναι ένας διαγωνισμός αντοχής και φαντασίας που σας προκαλεί, ως ομάδα, να επιλέξετε, να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε εφαρμογές χρησιμοποιώντας SAP ΗΑΝΑ, σε μόλις 30 ώρες:
•   θα γνωρίσετε τη μεθοδολογία του Design Thinking.
•   θα εκπαιδευτείτε πάνω στο SAP HANA .
•   θα λάβετε μέρος σε ένα event που υποστηρίζεται από τους καλύτερους coaches και IT experts της SAP.
•   όλες οι εφαρμογές θα έχουν την υποστήριξη της SAP και στη νικητήρια ομάδα θα δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψει και να παρουσιάσει την εφαρμογή της σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό.

Η τεχνολογία in-memory δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που δημιουργούν τα Big Data. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών, όλες οι βάσεις δεδομένων θα βασίζονται στην in-memory τεχνολογία μέχρι το 2020.

Επόμενα Βήματα
1. Εξασφάλισε τη συμμετοχή σου στο InnoJam – κάλεσε στο 210 9473885 ή στείλε email στο [email protected] [subject InnoJam].
2. Γνώρισε το SAP HANA – παρακολούθησε τις δωρεάν εκπαιδεύσεις.
3. Προπονήσου στην ανάπτυξη εφαρμογών πάνω στην πλατφόρμα SAP HANA με το Developer HANA license που θα σου δοθεί δωρεάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ