Sandbox Athens: Θέλεις να γίνεις μέρος του παγκόσμιου δικτύου ανάπτυξης προσωπικοτήτων για νέους;

Το Sandbox είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ανάπτυξης προσωπικοτήτων των ανθρώπων που γεννήθηκαν μεταξύ των 1980-2000,της πρώτης γενιάς με παγκόσμιο χαρακτήρα. Ο στόχος του Sandbox είναι να βοηθήσει τα μέλη του να φτάσουν από τον τοπικό αντίκτυπο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Αθήνα το παγκόσμιο δίκτυο “εκκόλαψης” προσωπικοτήτων Sandbox

Στη κοινότητά του ανήκουν συγγραφείς, επιχειρηματίες, αθλητές, εφευρέτες, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, κοινωνικοί επιχειρηματίες αλλά όλοι συνδέονται με κοινές αξίας και ως κυρίαρχη αρχή την επιθυμία να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο και να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία με διάρκεια μέσα σε αυτόν.

Οι υποψήφιοι Sandboxers πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια :
•    Ηλικία από 30 και κάτω
•    Ανήσυχο πνεύμα, φιλοδοξία, φαντασία, γενναιοδωρία, αριστεία στο τομέα τους
•    Αφοσίωση για θετικό αντίκτυπο μέσα από την εργασία και τις ασχολίες τους
•    Αποφασισμένοι να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινότητα του Sandbox σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο
•    Ειλικρίνεια

Στην Αθήνα, το Sandobox λειτουργεί με ένα “Ηub” 10 ατόμων, ωστόσο το δίκτυο ανακοίνωσε την έναρξη των αιτήσεων νέων μελών για το 2014. Το Sandbox είναι μια κλειστή κοινότητα και τα μέλη της περνούν από τη διαδικασία επιλογής μόνο μία φορά το χρόνο, στην οποία αξιολογούνται όχι μόνο οι επαγγελματικές τους εμπειρίες, αλλά ως επί το πλείστον οι προσωπικές τους φιλοδοξίες και δυνατότητες.

Η γνωριμία του Sandbox στην Αθήνα με τα υποψήφια νέα μέλη θα γίνει σε μία συνάντηση, το Σάββατο 3 Μαΐου, στο egg – Συγγρού 190, μεταξύ 14:00-16:00.

Εκεί θα φιλοξενηθούν:
-Άτυπες συζητήσεις & Δικτύωση
-Q&A συνεδρίες
-Παρουσιάσεις της ταυτότητας του Sandbox
-Συνομιλίες με διεθνείς Sandboxers
-Επεξήγηση των βημάτων της αίτησης

Aυτή θα είναι μια ανοιχτή συνάντηση και όσοι νιώθουν ότι μπορούν να είναι μέρος της κοινότητας ή απλώς να μάθουν περισσότερα για το Sandbox, το μόνο που πρέπει να κάνουν για να παραβρεθούν είναι να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ