Randstad: Αποκλειστικός πάροχος HR υπηρεσιών για τις ομάδες του Orange Grove

Η εταιρεία Randstad ενισχύει νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία Orange Grove.

Ένας “πορτοκαλεώνας” ελληνοολλανδικής υποστήριξης των startups

Η Randstad αποτελεί τον αποκλειστικό πάροχο υπηρεσιών στελέχωσης και προσφοράς τεχνογνωσίας σε ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού για τους συμμετέχοντες του Orange Grove.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει στους συμμετέχοντες α) συμβουλευτική καθοδήγηση β) 1:1 συμβουλευτική σε ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού γ) εκπαιδευτικά σεμινάρια στο μάνατζμεντ ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και σε ζητήματα προσλήψεων.

Οι επιχειρήσεις των συμμετεχόντων στο Orange Grove δεν βρίσκονται όλες στην ίδια φάση ανάπτυξης και με αυτή την έννοια το είδος της υποστήριξης ποικίλλει και περιλαμβάνει κυρίως:
– Επιχειρησιακά και διαρθρωτικά ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού (για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχική φάση ανάπτυξης)
– Ζητήματα προσλήψεων (για επιχειρήσεις που βρίσκονται σε επόμενη φάση ανάπτυξης, οπότε και οι προσλήψεις είναι εφικτές)
– Γενικές πληροφορίες και συμβουλευτική σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού για νεοσύστατες και μικρές επιχειρήσεις

Από την έναρξή του τον περασμένο Σεπτέμβριο, 61 επιχειρηματίες που εκπροσωπούν 33 νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν ενταχθεί στο Orange Grove. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πολλά εβδομαδιαία εργαστήρια, εκδηλώσεις δικτύωσης, σεμινάρια, δύο bootcamps καθώς και αρκετές εκδηλώσεις σε συνεργασία με συνεργαζόμενους φορείς. Επιπλέον οι συμμετέχοντες του Orange Grove, έχουν ήδη κερδίσει δύο διαγωνισμούς για νεοφυείς επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Orange Grove: Νέες αιτήσεις για “εκκόλαψη” startups μέχρι τις 15/03

Η Randstad Hellas είναι κορυφαία εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα. Παρέχει τεχνογνωσία τόσο στους εργοδότες όσο και στους εργαζομένους, υποστηρίζει την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση των ταλέντων των εργαζομένων. Ειδικεύεται στις ευέλικτες μορφές εργασίας και στις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ