QS World MBA Tour: Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για MBA επιστρέφει στην Αθήνα με εκπαιδευτικά σεμινάρια και υποτροφίες

Η QS World MBA Tour – διεθνής έκθεση αποκλειστικά για σπουδές ΜΒΑ, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα αύριο, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 φέρνοντας μαζί της μερικές από τις καλύτερες σχόλες διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των: ALBA Graduate Business School, Amity Business School, Boston University, Durham University Business School, IE Business School, Hult Business School, Miami University, S P Jain School of Global Management, University of Strathclyde.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αυτοπροσώπως με τους υπευθύνους εγγραφών κορυφαίων σχολών ΜΒΑ, να ενημερωθούν απευθείας για τα προγράμματα ΜΒΑ, πλήρους και μερικής φοίτησης, την διαδικασία αιτήσεων καθώς και για τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά. Επιπλέον, η εκδήλωση παρέχει σεμινάρια και παρουσιάσεις για σπουδές ΜΒΑ, συμβουλευτική για GMAT, έλεγχο βιογραφικού, συμβουλευτική καριέρας και networking με επιτυχημένους αποφοίτους σχολών ΜΒΑ.

Η έκθεση είναι ιδανική για όλους όσους έχουν καλές ιδέες και θέλουν να τις εξελίξουν σε ένα κερδοφόρο επιχειρηματικό σχέδιο ή επιδιώκουν να καταλάβουν μια διοικητική θέση και επιθυμούν να βελτιώσουν τις ηγετικές τους ικανότητες με απώτερο στόχο την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Ακόμα όσοι επιθυμούν να δικτυωθούν με στελέχη επιχειρήσεων και να ακούσουν χρήσιμες πληροφορίες για προοπτικές βελτίωσης της καριέρας τους θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες από
υπεύθυνους εγγραφών κορυφαίων ΜΒΑ σχολών.

Οι υποψήφιοι που είτε βρίσκονται στο αρχικό στάδιο αναζήτησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων ΜΒΑ και θέλουν έγκυρες πληροφορίες για σπουδές ΜΒΑ και GMAT είτε έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αιτήσεων αλλά θέλουν να εξοικειωθούν σε συνθήκες συνέντευξης και να βελτιώσουν την αίτησή τους, στην έκθεση της QS θα μπορέσουν να μιλήσουν όχι μόνο με τους εκπροσώπους των πανεπιστημίων αλλά και με εξειδικευμένους συμβούλους για σπουδές ΜΒΑ και να λάβουν προσωπικές συμβουλές για την καριέρα τους, καθώς και να μάθουν επιτυχημένους τρόπους για να τελειοποιήσουν το βιογραφικό τους.

Τέλος, όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης καθίστανται αυτομάτως υποψήφιοι για υποτροφίες αξίας $1.700.000 εκ. δολαρίων, που προσφέρονται στους συμμετέχοντες της QS World MBA Tour από την ίδια την QS καθώς και από άλλα συνεργαζόμενα ιδρύματα, όπως CEIBS, EMLYON, ESADE, ESMT, IE, MIP, SYDNEY και VLERICK.

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής της έκθεσης:
Αθήνα, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 – Divani Caravel Hotel – Βασ. Αλεξάνδρου 2, 16.30-21.00

Πρόγραμμα
17.00 Η έκθεση ανοίγει
17.00-17.30 Σεμινάριο ‘Personal Branding and my MBA CV Writing’ CVexperts
17.30-18.00 Σεμινάριο ‘Εισαγωγή στην εξέταση GMAT και GRE’ Koutsodontis Test Prep
18.00-19.00 Σεμινάριο ‘Getting into Business School’ με ομιλητές εκπροσώπους κορυφαίων ΜΒΑ σχολών
19.00-21.00 Round table συναντήσεις με κορυφαίες σχολές ΜΒΑ
19.00-19.30 Σεμινάριο ‘Entrepreneurship and MBA’ Network Test Prep, Vicky Dallas MBA Alumni, MD at 9AM
20.00-20.30 MBA Alumni Panel με επιτυχημένους αποφοίτους σχολών ΜΒΑ:
Kostas Kalogerakis MBA Bocconi-Consultant at Global Transaction Services NBG, Marica
Labrou MBA University of La Verne-Former Chief Executive Officer at SingularLogic SA,
Mariangela Lestou MBA ALBA – MD Look4studies.com
21.00 Η έκθεση κλείνει

Για δωρεάν είσοδο στην εκδήλωση, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ (€5 εισιτήριο για όλους τους μη εγγεγραμμένους επισκέπτες).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ