Public: «Loyalty» συνεργασία με την Εθνική Tράπεζα

Τα καταστήματα Public ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της οποίας ενσωματώνουν το πρόγραμμα επιβράβευσης «go4more» της τράπεζας στο δίκτυο τους.

Έτσι, ο κάθε επισκέπτης των καταστημάτων Public, καθώς και του ηλεκτρονικού καταστήματος public.gr, που ψωνίζει με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, θα κερδίζει πόντους για κάθε ευρώ αγορών του, τους οποίους μετά μπορεί να εξαργυρώσει σε μία από τις πολλές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το πρόγραμμα, και φυσικά και στα ίδια τα Public ή το public.gr.

Ειδικότερα, για την περίοδο της επιστροφής στα σχολεία και για το διάστημα από 29/8/2015 έως και 30/9/2015, τα Public συμμετέχουν στη φθινοπωρινή καμπάνια του go4more «back to school» προσφέροντας 40 πόντους για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, δεκαπλασιάζοντας έτσι το κέρδος των πελατών που θα πραγματοποιήσουν αγορές στα καταστήματα Public και στο public.gr με τη χρήση όλων των καρτών (χρεωστικών ή πιστωτικών) της Εθνικής Τράπεζας.

Μετά τις 30/9/2015 οι πελάτες των Public θα συλλέγουν 4 πόντους για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής.

Το go4more είναι το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης στην ελληνική αγορά που αναγνωρίζει τη συνολική τραπεζική σχέση του πελάτη και τον επιβραβεύει για τη συλλογή πόντων τους οποίους στη συνέχεια μπορεί να εξαργυρώσει στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα παρέχονται στα καταστήματα Public, καθώς και στο http://www.public.gr/cat/corporate/go4more/.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ