Optimum Yacht Racing Team: Δεύτερη στο Ράλλυ Αιγαίου με “ούριο άνεμο” από την Saxo Bank

Η ομάδα Optimum Yacht Racing Team κατέκτησε τη 2η θέση στο Ράλλυ Αιγαίου, μεταξύ των 32 ομάδων που συμμετείχαν, διανύοντας 400 ναυτικά μίλια και πετυχαίνοντας θέσεις 2, 1, 7, 7, 1 στις πέντε ιστιοδρομίες της φετινής διοργάνωσης με σταθμούς σε Μήλο, Αστυπάλαια και Ίο.

Πρόκειται για τη 16η διάκριση της Optimum στους τρεις πρώτους του Ράλλυ Αιγαίου, στο σύνολο των 20 συμμετοχών στην ιστορία της ως ομάδα, μετρώντας σε αυτές και έξι πρωτιές.

Πρόκειται για την τρίτη φετινή διάκριση της Optimum Yacht Racing Team σε  σημαντικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει την 3η θέση μεταξύ των αγωνιστικών σκαφών στο Posidonia Cup στις 30 Μαΐου, καθώς και την 3η θέση στον 47οΔιεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου, που διεξήχθη στις 6-9 Ιουνίου. Η επόμενη αναμέτρηση θα είναι τον Οκτώβριο του 2014 στον διεθνή αγώνα “Rolex Middle Sea Race” που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Μάλτα.

Η ελληνική ιστιοπλοϊκή ομάδα υποστηρίζεται χορηγικά από την επενδυτική τράπεζα Saxo Bank, η διευθύντρια της οποίας Ειρήνη Σαραντοπούλου σε σχετική ανακοίνωση συνεχάρη θερμά την Optimum Yacht Racing Team για τη σημαντική της διάκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ