O Joker “υποκλίνεται” στον υπουργό που κάνει πράξη τον “Λιτό Βίο”

Σε ανέκδοτο, στα χείλη, των πολιτών της χώρα, τείνει να εξελιχθεί, η αναφορά από την κυβέρνηση και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, στον λιτό βίο τον οποίο πρώτα θα πρέπει να ακολουθούν τα μέλη της κυβέρνησης προκειμένου να δώσουν το “παράδειγμα” στους πολίτες.

Joker_77026602_200*250Σε πρώτο χρόνο, όταν ακούς σχετικές παραινέσεις, συνήθως λες ότι πρόκειται για μια ακόμη επικοινωνιακή “χειροβομβίδα”. Όμως τελικά η πραγματική ζωή έρχεται να σε διαψεύσει (ευχάριστα αυτή τη φορά).

Ο Joker λοιπόν είδε (με τα μάτια του και όχι με τα μάτια άλλων) υπουργό της κυβέρνησης να κινείται σε μεγάλο κατάστημα της πρωτεύουσας προκειμένου να κάνει τις αγορές του, χωρίς φρουρά, χωρίς κάποιο μεταφορικό μέσο που επιδεικτικά είχε σταθμεύσει στη μέση του δρόμου.

Είδε λοιπόν έναν υπουργό, με τη γραβάτα του, να κάνει έρευνα αγοράς, να στέκεται στην ουρά του ταμείου, να μιλά ήσυχα και ευγενικά και να δέχεται τα συγχαρητήρια και τις “συμβουλές” με τους πολίτες που τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να του μιλήσουν.

Επίσης, ο Joker, είδε τον ίδιο υπουργό να απομακρύνεται από το κατάστημα με τα πόδια σαν ένας απλός πολίτης. Ναι αυτός ο υπουργός (εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής) αποτελεί παράδειγμα για του πολίτες της χώρας και μπράβο του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ