O Joker, το “respect” στον CEO του ΟΠΑΠ και ο τυχερός ιδιοκτήτης του ακινήτου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Joker του EMEAgr έμαθε ότι στο πλαίσιο της χθεσινής ετήσιας, τακτικής γενικής συνέλευσης του ΟΠΑΠ, ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Kamil Ziegler απηύθυνε το μήνυμα, τους μετόχους της εισηγμένης εταιρείας  στα ελληνικά εκφράζοντας την ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο.

Joker_77026602_200*250Το γεγονός αυτό υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη οι μέτοχοι του Οργανισμού οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν δημόσιο τον ισχυρό άνδρα του ΟΠΑΠ ο οποίος δεν μπόρεσε – σε εκείνο να σημείο – να κρύψει την “γλώσσα” του σώματος.

Την ίδια ώρα ωστόσο αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί το ετήσιο μίσθωμα που καταβάλει ο Οργανισμός για την ενοικίαση του κτιρίου που στεγάζουν (στην Εθνική Οδό) τα κεντρικά του γραφεία και το οποίο ανέρχεται σε 2,28 εκατ. ευρώ (190 χιλ. ευρώ το μήνα). Το καλό ωστόσο – για την εταιρεία – είναι το γεγονός ότι τον ερχόμενο Αύγουστο το συμβόλαιο αυτό λήγει και ήδη η διοίκηση του ΟΠΑΠ αναζητά ή επαναδιαπραγμάτευση του μισθώματος ή νέο κτίριο προκειμένου να μεταστεγαστούν οι κεντρικές υπηρεσίες του Οργανισμού. 

Καλύτερα φυσικά να μην αναζητήσουμε τον CEO που υπέγραψε το συμβόλαιο αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ