Nick the Greek: Το εστιατόριο που μαθαίνει στη Silicon Valley το σουβλάκι!

Το Nick the Greek είναι ένα νέο εστιατόριο (ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο), το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Χοσέ και σερβίρει πιάτα με γύρο, σε στυλ… ελληνικό!

Δημιουργήθηκε από τα αδέλφια Τσιγάρη και παίρνει το όνομά του από τον μικρότερο αδελφό Νίκο. Στην οικογένεια Τσιγάρη ανήκει επίσης άλλη μία ελληνική ταβέρνα στην ευρύτερη περιοχή με το όνομα Nemea, η οποία όμως λειτουργεί ως ένα εστιατόριο με πιο εκλεπτυσμένο μενού, παρά ως ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού.

Όπως αναφέρουν οι αδελφοί Τσιγάρη σε δηλώσεις τους σε αμερικανικά μέσα, το Nick the Greek ήταν το εστιατόριο που πάντοτε ήθελαν να δημιουργήσουν, καθώς βασίζεται στις μνήμες που έχουν από τις οικογενειακές επισκέψεις τους στην Ελλάδα, οπότε και το σουβλάκι και ο γύρος είχαν πάντοτε την “τιμητική” του.

Το εστιατόριο εκτός από πίτες και σάντουιτς με χοιρινό, βοδινό και κοτόπουλο, προσφέρει επίσης σαλάτες και γλυκά όπως μπακλαβά, ενώ από Πέμπτη έως Σάββατο παραμένει ανοιχτό έως τις 3 το πρωί αξιοποιώντας την αύξηση της νυχτερινής ζωής στο Σαν Χοσέ.

Σημειώνεται πως στο κέντρο της πόλης έχουν τα γραφεία τους τεχνολογικοί κολοσσοί όπως η Adobe, ενώ στα περίχωρα (σε απόσταση περίπου 20 χλμ.) βρίσκεται η “καρδιά” της Silicon Valley, με περιοχές όπως η Sunnyvale, το Palo Alto, το Menlo Park, το Redwood City και άλλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ