Mobile World Congress 2015: Τι θα δούμε στο κορυφαίο συνέδριο τεχνολογίας

Το Mobile World Congress, το κορυφαίο συνέδριο τεχνολογίας όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο, επιστρέφει στις 2 – 5 Μαρτίου 2015. Πρόκειται για τη μεγάλη ετήσια εκδήλωση που έχει βάλει την Βαρκελώνη στο χάρτη της παγκόσμιας τεχνολογίας.

Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν την έναρξή του (τυπικά αρχίζει από την Δευτέρα, αλλά πολλές εταιρείες ξεκινούν τις εκδηλώσεις τους από την Κυριακή), σας δίνουμε παρακάτω μία μικρή πρόγευση για το τι θα παρακολουθήσουμε φέτος στο MWC 2015.

Υπενθυμίζεται ότι και φέτος η “εθνική ομάδα τεχνολογίας” όπως έχει χαρακτηριστεί, δηλαδή η αποστολή και το εθνικό περίπτερο που οργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος, θα βρίσκεται στην Βαρκελώνη. Στο φετινό ελληνικό περίπτερο, που υποστηρίζει και η ελληνική Πολιτεία, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 30 εκθέτες, παρουσιάζοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και τεχνολογιών σε διάφορους τομείς: από μικροηλεκτρονική και χρήσιμες ψηφιακές υπηρεσίες (mPayments, mHealth, mTourism) αλλά και εφαρμογές στο Internet of Things και καινοτόμες λύσεις σε θέματα marketing και διαχείρισης περιεχομένου, υπηρεσίες για χρήστες κινητών συσκευών, όπως mobile broadband υψηλών ταχυτήτων και video streaming, παιχνίδια, λύσεις για επιχειρήσεις, αλλά και εφαρμογές για κινητή τηλεφωνία.

Το πρόγραμμα του MWC 2015 περιλαμβάνει το καθιερωμένο Συνέδριο της εκδήλωσης, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών.

Διαβάστε αναλυτικά στο Startupper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ