Metavallon: Μέχρι 30/04 οι αιτήσεις για το The Accelerator – Παρέχει επένδυση και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε startups

Στις 30 Απριλίου κλείνουν οι αιτήσεις για το The Accelerator, το πρόγραμμα “επιτάχυνσης” και επένδυσης για startup εταιρείες που δημιούργησε η Metavallon.

Σύμφωνα με τους στόχους του προγράμματος, το The Accelerator της Metavallon επιτρέπει σε startups να αναπτυχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα θέτοντας ισχυρές βάσεις και ανοίγoντας παράλληλα τα φτερά τους και στις παγκόσμιες αγορές.

Για τα startups που θα επιλεγούν το πρόγραμμα περιλαμβάνει επένδυση ύψους 25.000 ευρώ αλλά και επιπλέον στήριξη 15.000 ευρώ σε υπηρεσίες όπως hosting, νομικές και χρηματοοικονομικές.
 
Την επένδυση θα πραγματοποιήσει το κεφάλαιο επιχειρηματικών συμμετοχών Odyssey Jeremie Partners το οποίο διαχειρίζεται η Odyssey Venture Partners. Μέσω της επένδυσης αυτής τα startups του προγράμματος θα αποτελούν μέρος του δικτύου γρήγορα αναπτυσσόμενων διεθνών εταιρειών ICT στις οποίες συμμετέχει η Odyssey Venture Partners και θα έχουν πρόσβαση στην τεχνογνωσία και τις επαφές των στελεχών της.

Πέραν της επένδυσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:
Eξειδικευμένα εργαστήρια με έμφαση στα μυστικά της επιχειρηματικότητας
Mentoring από ειδικούς στο εγχώριο & διεθνές δίκτυο της Metavallon
Προσωπικές συναντήσεις καθοδήγησης
– Την ευκαρία να ταξιδέψουν στη Silicon Valley για ένα μήνα και να συναντηθούν με έμπειρους επιχειρηματίες και διεθνείς επενδυτές  στο πλαίσιο της σχετικής αποστολής που θα πραγματοποιηθεί ως μέρος του προγράμματος.
 
Το The Accelerator απευθύνεται σε όσες startups α) έχουν ήδη δημιουργήσει ένα προϊόν ή υπηρεσία, β) διαθέτουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο με δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης, καθώς και γ) έχουν ήδη αποκτήσει τους πρώτους τους χρήστες σε κάποια αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες και φόρμα υποβολής συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ