Metavallon: Λίγες ώρες ακόμη για την συμμετοχή στο πρωτοποριακό The Lab

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τη λήξη και της τελικής προθεσμίας εγγραφής στο e-venturing πρόγραμμα επιχειρηματικής “ωρίμανσης” The Lab που προσφέρει η Metavallon, για τη μετατροπή μίας ιδέας σε επιχείρηση.

Metavallon: Πρόγραμμα The Lab για τη μετατροπή των επιχειρηματικών ιδεών σε startups

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και ολοκληρώνεται σε τρία βήματα:
– Εγγραφή στο PreLab
– Συμπληρώση της κατηγορίας “Opportunities“, μία σειρά βημάτα καθοδήγησης και προετοιμασίας για το The Lab
– Υποβολή των “Στόχων” της επιχείρησης και καταβολής του αντιτίμου (20 ευρώ ανά ομάδα) συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Το The Lab παρέχει τρία σημαντικά πλεονεκτήματα:
Παγκόσμια απήχηση: Ήδη μετρά συμμετοχές από πέντε διαφορετικές χώρες, ενώ υποστηρίζεται από ένα διεθνές δίκτυο ειδικών που καθοδηγούν τους συμμετέχοντες.
– Μία πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα που περιλαμβάνει το “Opportunities” (8 βασικά εργαλεία με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό), το “Venture Space” (το χώρο όπου οι εταιρείες μπορούν να χτίσουν, να μετασχηματίσουν και παρουσιάσουν τα νέα τους εγχειρήματα), το “Discussion Hive” (για την ανταλλαγή feedback και τη δικτύωση μέσα στην κοινότητα της Metavallon) και το “Εxperts” (όπου δίνεται πρόσβαση και διάδραση με το παγκόσμιο δίκτυο του προγράμματος).
– Μία διαδικασία με βάση το στόχο επίτευξης απτών αποτελεσμάτων, που ωθεί μία ιδέα στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η τελική προθεσμία συμμετοχής στο The Lab της Metavallon λήγει σήμερα, 23/11, ενώ οι εγγραφές γίνονται σε αυτόν τον σύνδεσμο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τον τρόπο που λειτουργεί το The Lab στο παρακάτω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ