“Made by Dromeas”τα έπιπλα της Neoset

Τη συμφωνία για την παραγωγή επίπλων για το δίκτυο καταστημάτων Neoset, από τις 7 Ιουνίου, ανακοίνωσε η εταιρεία Δρομέας. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση τα έπιπλα των καταστημάτων με τα σήματα Neoset θα κατασκευάζονται με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές και ποικιλία και θα διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό με τις ίδιες τιμές.

Η συμφωνία αυτή, τονίζεται επίσης στη σχετική ανακοίνωση, διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων του δικτύου με τα σήματα Neoset και την ανάπτυξή του, καθώς και την ισχυροποίηση και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής παραγωγής στον κλάδο των επίπλων. Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική εταιρεία έχει το τελευταίο διάστημα κερδίσει δύο διεθνείς διαγωνισμούς της Διεύθυνσης Προμηθειών του γερμανικού στρατού για την προμήθεια επίπλων γραφείου, συνολικής αξίας άνω των 3 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έπιπλα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές της ΕΕ και τα οποία παράγονται εξολοκλήρου από τη Δρομέας στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙΠΕ Σερρών.

Παράλληλα, στις αρχές Ιουνίου το δ.σ. της Δρομέας υπέγραψε σύμβαση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 20.153.200 ευρώ μεταξύ της εταιρείας και των τραπεζών Alpha Bank, Attica Bank, Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. Διοργανωτές του εν λόγω δανείου είναι οι τράπεζες Εμπορική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank, ενώ εκπρόσωπος των ομολογιούχων και διαχειριστής πληρωμών ορίστηκε η Εμπορική Τράπεζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ