LG: Λάνσαρε στην ελληνική αγορά την οθόνη ULTRA HD 55LA965V

Η LG παρουσίασε στην ελληνική αγορά ένα νέο μοντέλο 4Κ, την LG LA965V 55 ιντσών.

Το Tru-ULTRA HD Engine να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή επεξεργασία εικόνας και η τεχνολογία Ultra HD Resolution Upscaler αναλαμβάνει να αυξήσει την ανάλυση του σήματος εισόδου στην εγγενή ανάλυση του πάνελ IPS των 3840×2160 pixels — τέσσερις φορές μεγαλύτερη από εκείνη μιας Full HD TV και 8 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση μιας κανονικής HD.

Η γωνία θέασης των 178 μοιρών προσφέρει καθαρή εικόνα σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται ο θεατής, ενώ η ευκρίνεια της οθόνης συνδυάζεται με ενισχυμένη ηχητική απόδοση αφού οι τηλεοράσεις της σειράς LA965V είναι εξοπλισμένες με σύστημα ήχου 2.2 καναλιών που αποτελείται από δύο ηχεία και δύο woofer ισχύος 2Χ10W και από 2Χ15W αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία θέασης κινηματογραφικού επιπέδου.

Η τηλεόραση LG LA965V 55 ιντσών μπορεί να συνδεθεί με δίκτυο WiFi, ενώ η τεχνολογία Intel Wireless Display (WiDi) εξασφαλίζει ασύρματη σύνδεση σε υπολογιστή. Παράλληλα, η λειτουργία SmartShare Plus επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων με smartphone ή tablet, ενώ με το εκπληκτικό Magic Remote control η πλοήγηση στις περίπου 1.400 εφαρμογές Smart TV μετατρέπεται σε ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία CINEMA 3D της LG, η κατηγορία τηλεοράσεων Ultra HD αποκτούν την τεχνολογία των 3 διαστάσεων. Ο συνδυασμός της εντυπωσιακής ανάλυσης της οθόνης με τις λειτουργίες 3D Depth Control και 3D Sound Zooming εξασφαλίζει εντυπωσιακή τρισδιάστατη εικόνα και μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής του θεατή στη δράση, αφού επιτρέπει τη ρύθμιση της σχετικής απόστασης μεταξύ των αντικειμένων στην οθόνη και την προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τη θέση και την κατεύθυνση προς την οποία κινούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ