Kaspersky Lab: Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η λύση “Kaspersky Small Office Security”

Τη νέα έκδοση του “Kaspersky Small Office Security”, που αποτελεί τη λύση ασφάλειας που έχει αναπτυχθεί ειδικά για επιχειρήσεις με λιγότερους από 25 εργαζόμενους, παρουσίασε σήμερα η Kaspersky Lab.

Η λύση περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά που, σύμφωνα με την εταιρεία, βοηθούν τις μικρές επιχειρήσεις να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τις σύγχρονες προκλήσεις σε θέματα ασφάλειας, ενώ περιλαμβάνει και τις τελευταίες τεχνολογίες anti-malware της Kaspersky Lab σε ένα εύχρηστο προϊόν, το οποίο δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής.

Τα χαρακτηριστικά
Η λύση “Kaspersky Small Office Security” έχει αναπτυχθεί για να καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων, συνδυάζοντας την ισχυρή προστασία από το ψηφιακό έγκλημα με τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις για να είναι ανταγωνιστικές στην παγκόσμια οικονομία. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός το Kaspersky Small Office Security είναι απλό στην εγκατάσταση και τη διαχείρισή του, προσφέροντας σημαντική αξία τόσο ως προς το κόστος αγοράς του όσο και ως προς το χρόνο διαχείρισης.

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι, μεταξύ άλλων:
– Η τεχνολογία “Safe Money” που αφορά στην προστασία των online τραπεζικών συναλλαγών, με την ενεργοποίηση επιπλέον επιπέδων προστασίας, όταν οι χρήστες πραγματοποιούν online συναλλαγές.

– Η βελτιωμένη υποστήριξη φορητών συσκευών με μια σειρά λειτουργιών anti-malware, ασφαλούς πλοήγησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων, αλλά και τις τελευταίες anti-theft τεχνολογίες της εταιρείας που επιτρέπουν τον εντοπισμό χαμένων φορητών συσκευών ή την απομακρυσμένη διαγραφή δεδομένων από κλεμμένες συσκευές.

– Η αυτόματη πρόληψη Exploits, που αποτρέπει την εκμετάλλευση zero-day ευπαθειών από κυβερνοεγκληματίες.

– Η τεχνολογία Password Manager, με την οποία οι χρήστες πρέπει απλά να θυμούνται ένα μόνο «βασικό κωδικό πρόσβασης», και όχι πολλούς διαφορετικούς κωδικούς για κάθε εφαρμογή, ενώ μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές, φορητό, αντίγραφο του κρυπτογραφημένου αρχείου κωδικών πρόσβασης σε ένα δίσκο USB.

– Η λειτουργία Online Backup, με τη βοήθεια της οποίας οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να αποθηκεύουν αυτόματα τα κρίσιμα δεδομένα τους στο cloud ή σε έναν τοπικό σκληρό δίσκο ή server.

Κάλυψη και διαθεσιμότητα
Το Kaspersky Small Office Security υποστηρίζει έως και 25 άδειες χρήσης ανά επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών υπολογιστών (από συστήματα Windows XP έως συστήματα Windows 8), servers αρχείων και Android smartphones και tablets. Κάθε άδεια χρήστη καλύπτει έναν υπολογιστή και μια φορητή συσκευή ταυτόχρονα.

Επιπλέον, το Kaspersky Small Office Security υποστηρίζει δημοφιλείς Windows file servers, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων Windows Server 2008 R2, Small Business Server 2011 Essentials / Standard και Windows Server 2012 Foundation/Essentials / Standard. Η Kaspersky Lab θα συμπεριλάβει υποστήριξη για Windows 8.1 και Windows Server 2012 R2 μέσα στο 4ο τρίμηνο του 2013.

Η λύση είναι διαθέσιμη μέσω καταστημάτων λιανικών πωλήσεων και στο e-store της Kaspersky Lab. Επίσης, η λύση Kaspersky Small Office Security διατίθεται μέσω των τοπικών εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Kaspersky Lab, οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχουν πρακτική βοήθεια όσον αφορά την εγκατάσταση και τη ρύθμιση της λύσης, καθώς και μελλοντική υποστήριξη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ