Intrasoft: Διάκριση στα European Business Awards

Εθνικός Πρωταθλητής Λουξεμβούργου (National Champion Luxembourg) αναδείχθηκε η Intrasoft International στα European Business Awards 2014/15, τα οποία διοργανώθηκαν για 8η συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 24.000 εταιρειών.

Σημειώνεται ότι τα European Business Αwards είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία σε εταιρείες ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία κάνει λόγο για μια σημαντική διάκριση, η οποία αναδεικνύει την ηγετική της θέση στην Ευρώπη αναγνωρίζοντας επίσημα την αφοσίωση της εταιρείας στην επίτευξη αριστείας και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ανάδειξή μας ως εθνικού πρωταθλητή Λουξεμβούργου, όπου βρίσκεται η έδρα μας από το 1996. Αυτή η βράβευση αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στον όμιλο της Intrasoft International, που έχει διεθνή παρουσία σε 18 χώρες, αλλά και μία ισχυρή ένδειξη της πανευρωπαϊκής φήμης του Ομίλου μας”, σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, Αθανάσιος Κωτσής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ