Intralot: “Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας”

Η Intralot αναγνωρίσθηκε ως πρωταθλητής της ελληνικής οικονομίας λαμβάνοντας τη σημαντική διάκριση “Diamond of the Greek Economy 2013” σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η STATBANK.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της, η σημαντική αυτή διάκριση επιβραβεύει την επιτυχημένη διεθνή πορεία της Intralot, την προσήλωση της εταιρείας στην επιχειρηματική αριστεία και την τεχνολογική πρωτοπορία, καθώς και τη συμβολή της στην ελληνική οικονομία.

To βραβείο παρέλαβε ο Γιάννης Κατάκης, General Director of Strategy του ομίλου Intralot, ο οποίος δήλωσε: “H Intralot αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική εταιρεία με παρουσία σήμερα σε 56 κράτη και πολιτείες σε όλον τον κόσμο. Η σημερινή διάκριση αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών όλων των στελεχών της Intralot και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία. Τα τελευταία 20 χρόνια κατορθώσαμε με ζήλο, επιμονή και συστηματική προσπάθεια να επιτύχουμε σημαντική ανάπτυξη και να αποτελούμε σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Ταυτόχρονα, με Κοινωνικό Προϊόν στην Ελλάδα 1,1 δισ. ευρώ την τελευταία δεκαετία στηρίζουμε σταθερά, αλλά και έμπρακτα, την ελληνική οικονομία διατηρώντας την έδρα μας στην Ελλάδα και προσφέροντας θέσεις εργασίας σε Έλληνες εργαζόμενους παρά το γεγονός πως μόλις το 5,3% του τζίρου μας προέρχεται από εγχώριες δραστηριότητες. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που έρχονται και να καταφέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες”

Σημειώνεται ότι η διάκριση της Intralot ήταν το αποτέλεσμα της αξιολόγησης των μεγαλύτερων ελληνικών εταιρειών με βάση δέκα οικονομικά κριτήρια. Τα βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο από την STATBANK με σκοπό την προώθηση ελληνικών εταιρειών και την επιβράβευσή τους για την υγιή και δυναμική ανάπτυξη, καθώς και για τη συμβολή τους στην παραγωγικότητα, την απασχόληση και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ