Huawei: Νέες προτάσεις στα smartwatches

Τα πρώτα “έξυπνα” ρολόγια δεν έμοιαζαν και πολύ με… ρολόγια, γι’ αυτό και η Huawei φρόντισε η πρώτη της πρόταση με λειτουργικό Android Wear να μην έχει τέτοια “προβλήματα”.

Συνδεδεμένο με smartphone που διαθέτει Android 4.3 ή μεγαλύτερο, το Huawei Watch δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να λάβουν εύκολα SMS, email, το ημερολόγιο, εφαρμογές, και ειδοποιήσεις τηλεφωνικών κλήσεων. Ο αισθητήρας 6-Αξόνων, δίνει επίσης τη δυνατότητα στο ρολόι να αναγνωρίζει αυτόματα την κατάσταση κίνησης του χρήστη και να μετρά δεδομένα άθλησης, όπως παρέχονται από την αντίστοιχη δραστηριότητά του – περπάτημα/τρέξιμο/σκαρφάλωμα/ποδηλασία.

Το νέο Huawei Watch, όπως είναι το όνομά του, έχει λειτουργικό Android Wear, έγχρωμη οθόνη αφής και θα προσφέρεται σε περισσότερες από 40 διαφορετικές “εμφανίσεις”, ενώ, μεταξύ άλλων, διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών.

Επίσης, η Huawei παρουσίασε και το Talkband B2 που αποτελεί την πιο “πολυτελή” εξέλιξη του Talkband B1, είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED και θα προσφέρεται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα με τα γούστα και το… πορτοφόλι του επίδοξου χρήστη.

Εξοπλισμένο με έναν προηγμένο αισθητήρα 6 αξόνων, το TalkBand B2 μπορεί να ταυτοποιήσει και να καταγράψει κινήσεις αυτόματα, να ανιχνεύσει την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου και να παρέχει στους καταναλωτές συμβουλές υγείας ώστε να βελτιώσουν τη διαδικασία ύπνου.

Το TalkBand B2 υποστηρίζει συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 και iPhones με iOS 7.0 ή παραπάνω και θα κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, μαύρο, ασημί και χρυσό. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης της premium version (με το δερμάτινο λουράκι) είναι 199 ευρώ και η τιμή της standard version (με TPU λουράκι) είναι 169 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Android Wear και το Talkband B2 μπορείτε να βρείτε στο συνεργαζόμενο site in2mobile.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ