Gulf Air: “Επιστρέφουμε μετά από δύο χρόνια γιατί βλέπουμε ελληνική οικονομική ανάκαμψη”

“Βλέπουμε μοναδικές επιχειρηματικές και τουριστικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, παράλληλα με τα θετικά σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Ως εκ τούτου και στο πλαίσιο της πρόσφατης επέκτασης του δικτύου της Gulf Air σε σημαντικούς προορισμούς, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επιστροφή των υπηρεσιών μας στην Αθήνα”.

Με αυτή τη δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου Μαχέρ Σαλμάν Αλ Μουσαλλάμ χαιρέτισε ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν την επιστροφή του στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες, δύο χρόνια μετά την αναστολή των πτήσεών του προς Αθήνα.

Η Gulf Air ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει και πάλι τις πτήσεις της προς την ελληνική πρωτεύουσα με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, που θα ξεκινήσουν από τις 16 Ιουνίου.

Οι πτήσεις προς Αθήνα θα εξυπηρετήσουν τους κατοίκους του Μπαχρέιν και της ευρύτερης περιοχής. Οι τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις της Gulf Air θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320 – ER σε δύο κατηγορίες θέσεων, το οποίο διαθέτει 14 Falcon Gold Class θέσεις και 96 θέσεις Economy Class.

“Η απόφαση της Gulf Air να επαναφέρει τις πτήσεις προς Αθήνα ενισχύει τη στρατηγική της εταιρείας για την ενίσχυση του δικτύου της με βασικούς παγκόσμιους προορισμούς, καθώς και τη στρατηγική των επιχειρήσεων και των τουριστικών δεσμών. Περιμένουμε ότι η Αθήνα θα είναι μια επιτυχημένη προσθήκη στο δίκτυό μας και προσβλέπουμε στη συνέχιση των ισχυρών δεσμών μας με την ελληνική πρωτεύουσα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ