FunTwoThree: Διαδικτυακό παιχνίδι και μάθηση με ασφάλεια

Το FunTwoThree.com είναι ένα νέο site για παιδιά με απόλυτα ασφαλές περιεχόμενο. Προσαρμοσμένο σε Ελληνικά και Αγγλικά, καλεί παιδιά αλλά και γονείς να το επισκεφτούν και να “σερφάρουν” στην απολαυστική δημιουργική του απασχόληση.

Μέσα στο site υπάρχουν πάνω από 100 δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής αλλά και παιδικής ηλικίας. Εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκτυπώσιμα, εικαστικές εφαρμογές, βίντεο, τραγούδια, παραμύθια, φωτογραφίες, εικονογραφημένο λεξικό, ψηφιακή βιβλιοθήκη και ένα 24 ωρο ραδιόφωνο κλασσικής μουσικής.

Η σελίδα όμως δεν απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά. Μέσα στο site υπάρχουν ιδέες και χρήσιμες εφαρμογές για τους γονείς.

Το FunTwoThree.com συνεργάζεται με με τη WWF, τη Mom και το Vancouver Film School, καθώς και με εκδοτικούς οίκους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με εύκολη προήγηση βάση εικόνων και συμβόλων για τους μικρούς φίλους, ακόμη και για αυτούς που δεν ξέρουν να διαβάζουν.
 
Οι συνδρομές ξεκινούν από τα 24 ευρώ ετησίως και 6 ευρώ μηνιαίως. Το site αποτελεί μία ελληνική πρωτοβουλία, δημιουργία ενός γονιού ο οποίος εντόπισε ένα σημαντικό κενό στο διαδίκτυο που κατάφερε να το καλύψει. Δημιουργική απασχόληση λοιπόν για παιδιά, με απόλυτη ασφάλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ