Energy Takes Over Athens: Έρχεται το 1ο adidas Open Run της χρονιάς

Τα adidas Open Run, που αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των runners της πόλης, επιστρέφουν.

Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση, μπορούν να απολαύσουν την ένταση και τον ενθουσιασμό των πιο fun running events και να γίνουν κομμάτι της μεγάλης παρέας της adidas.

Για πρώτη φορά, η εκκίνηση θα δοθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπου όλοι οι Open Runners θα ξανασυναντηθούν για να απολαύσουν μια νέα διαδρομή στο κέντρο της πόλης, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Τα adidas Open Run όμως δε σταματούν εδώ καθώς φέτος αποκτούν το δικό τους online προορισμό. Στο www.boostathens.gr μπορούν για πρώτη φορά οι Open Runners να δηλώσουν συμμετοχή online, να μάθουν το πρόγραμμα των Open Run καθώς και όλα τα νέα για τα προϊόντα της adidas.

Το νέο website που φιλοξενεί όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι λάτρεις των Open Run, ανανεώνεται διαρκώς και θα προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλες τις φετινές διαδρομές.

Η εκκίνηση του 1ου adidas Open Run για το 2015, με κεντρικό σύνθημα το #BoostAthens, θα δοθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι την Τετάρτη 29 Απριλίου, στις 19.00 (προσέλευση 17.30 – 18:30). Στο χώρο του event, οι Open Runners θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τις δικές τους selfies και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους, ενώ μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει το απόλυτο urban running party.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ