e-table.gr: Για την “κυριαρχία” στις online κρατήσεις σε εστιατόρια, με “προίκα” 200.000 ευρώ

του Δημητρίου ΠΟΓΚΑ

Το e-table είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα δωρεάν ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια.

Η ιδέα για τη δημιουργία μίας τέτοιας πλατφόρμας “γεννήθηκε” στους Γιώργο Αρφαρά και Κώστα Σαριδάκη ήδη από το 2011, την οποία και ξεκίνησαν να την υλοποιούν τον Σεπτέμβριο του 2013, υπό το brand easygourmet.gr. Η υπηρεσία λειτούργησε ως μία δοκιμαστική εκδοχή του τελικού προϊόντος και πλέον, την προηγούμενη εβδομάδα επανα-λανσαρίστηκε ως e-table.gr, μετά την είσοδο στην εταιρεία που την διαχειρίζεται μίας ομάδας επενδυτικών “αγγέλων”, υπό τον Απόστολο Αποστολάκη, ιδρυτή, επενδυτή και μέλος ΔΣ σε εταιρείες όπως το e-shop, το e-food, το Doctor Anytime, το Taxibeat και άλλες.

Το StartUpper.gr συνομίλησε με τους δύο συνιδρυτές της υπηρεσίας, Γ. Αρφαρά και Κ. Σαριδάκη, οι οποίοι παρουσιάζουν στη συνέντευξη που ακολουθεί τον τρόπο λειτουργίας της, τα οφέλη τόσο για τους χρήστες της όσο και για τα συμβεβλημένα εστιατόρια, το ξεκίνημα και την νέα “σελίδα” με τη συμμετοχή της επενδυτικής ομάδας, καθώς και τα σχέδια για μελλοντικές λειτουργικότητες στην υπηρεσία και για εταιρική ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα (εντός και εκτός Αθήνας) όσο και στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τη video-συνέντευξη των Γ. Αρφαρά και Κ. Σαριδάκη, συνιδρυτών του e-table.gr στο StartUpper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ