Devolo: Οικιακή δικτύωση με τις λύσεις Powerline

Η devolo παρουσίασε τις λύσεις Powerline που επιτρέπουν την οικιακή δικτύωση, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσα από την απλή πρίζα του ρεύματος, παρέχοντας internet και δικτυακή σύνδεση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

 

Ειδικότερα, το dLAN Powerline της devolo χρησιμοποιεί την κλασική οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου και κάθε παραδοσιακή πρίζα μετατρέπεται με τη βοήθεια του προσαρμογέα dLAN σε σημείο πρόσβασης στο δίκτυο. Υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και έξυπνες οικιακές συσκευές συνδέονται άμεσα και εύκολα μεταξύ τους και στο internet με υψηλή ταχύτητα μετάδοσης έως και 600 Mbit/s, ασφαλή κρυπτογράφηση αλλά και εύκολη εγκατάσταση μέσα από οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση.

 

Για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν με απλά βήματα την οικιακή δικτύωση, διατίθεται το devolo dLAN 650+ starter kit, με τον πρωτοποριακό προσαρμογέα Powerline, που επιτρέπει την επικοινωνία με ταχύτητα έως και 600 Mbit/s.

 

Η ναυαρχίδα των προσαρμογέων powerline της devolo, o dLAN 650 triple+ διαθέτει τρεις θύρες Gigabit-LAN, που επιτρέπουν την απευθείας σύνδεση πολλών και διαφορετικών ειδών συσκευών, στο οικιακό δίκτυο.

 

Επιπλέον ο dLAN 650 triple+, ενσωματώνει δική του πρίζα, αλλά και ενσωματωμένο φίλτρο δικτύου που βελτιώνει περαιτέρω τη μετάδοση των δεδομένων στο οικιακό δίκτυο, ενώ δεν δεσμεύει τις υπάρχουσες οικιακές πρίζες.

 

Οι προσαρμογείς της σειράς dLAN 650 διαχειρίζονται εξαιρετικά την εξοικονόμηση ενέργειας, αφού καταναλώνουν μόλις 4,4 Watt σε κατάσταση λειτουργίας, ενώ όταν είναι απενεργοποιημένες οι συνδεδεμένες στο δίκτυο συμβατές συσκευές, οι προσαρμογείς καταναλώνουν μόλις 0,7 watt.

 

Τέλος, εκτός από τη σειρά 650, υπάρχει και η σειρά dLAN 500 της devolo που είναι ιδανική για τα πρώτα βήματα στην οικιακή δικτύωση.

Σημειώνεται ότι η devolo παρέχει μαζί με τα προϊόντα της και τηλεφωνική τεχνική εξυπηρέτηση πελατών σε 24ωρη βάση. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ