Cyta Ελλάδος: Συνεχίζει ανοδικά, μπαίνει στην κινητή στο 2014

Με αφορμή την παρουσίαση του προϋπολογισμού του Οργανισμού Cyta ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής οικονομικών της Κύπρου, επιβεβαιώνεται ακόμη μία φορά ότι η Cyta Ελλάδος υλοποίει σταθερά το επιχειρησιακό της πλάνο από την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας στην Ελλάδα, τον Οκτώβριο του 2008, έως σήμερα.

Όπως τονίζεται, σχετικά, η Cyta Ελλάδος έχει επιτύχει να καθιερωθεί στην ελληνική αγορά, κερδίζοντας σταδιακά την εμπιστοσύνη των σημερινών 300.000 και άνω πελατών της.

“Με αναγνωρισμένη αξία και δυναμική, η Cyta Ελλάδος είναι μία εταιρεία η οποία βρίσκεται στην προνομιακή θέση, λόγω υψηλών επιδόσεων, να επιλέξει την πορεία που θα ακολουθήσει στο μέλλον, είτε μόνη της, είτε με άλλους στρατηγικούς συνεργάτες, σε κάθε περίπτωση, με σίγουρη την προοπτική να παραμείνει μία δυναμική πηγή εσόδων. Οι επιδόσεις του Οργανισμού γενικότερα, αλλά και της Cyta Ελλάδος ειδικότερα, εντυπωσιάζουν τόσο σε επίπεδο προσωπικού, όσο και σε επίπεδο τεχνολογίας και υψηλών επενδύσεων με ιδίους πόρους”, ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρίστος Πατσαλίδης.

Όσον αφορά στην πορεία της εταιρείας, ο κ. Πατσαλίδης πρόσθεσε ότι “μέχρι το 2016 η Cyta Ελλάδος θα είναι, οικονομικά, πλήρως αυτόνομη, ενώ ο Οργανισμός θα συνεχίσει μέχρι τότε να τη στηρίζει, ως βασική του επένδυση, έχοντας ο ίδιος αυτάρκεια σε πόρους και κανένα τραπεζικό δανεισμό”.

Σημειώνεται, τέλος, ότι από τα τέλη του 2013, η εταιρεία έχει εντάξει στις υπηρεσίες της και τη συνδρομητική τηλεόραση, ενώ προσεχώς πρόκειται να εισέλθει και στην Κινητή Τηλεφωνία, δίνοντας πολύ σύντομα στους πελάτες της την ευκαιρία να συνδυάσουν τετραπλές υπηρεσίες (ΣταθερήInternetΤηλεόραση Κινητή) παρεχόμενες από μία εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ