Coca-Cola light: Diamond Sponsor χορηγός μετονομασίας της 16ης Athens Xclusive Designers Week

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας “Athens Xclusive Designers Week” ανακοίνωσε ότι η Coca-Cola light θα είναι ο Diamond Sponsor της 16ης διοργάνωσής της, η οποία και μετονομάζεται σε “Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light”.

Η AXDW, έχοντας ήδη 15 επιτυχημένες διοργανώσεις στο ενεργητικό της, αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα προώθησης και προβολής της ελληνικής μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και υποστήριξης των νέων ταλέντων, ενώ παράλληλα φέρνει σε επαφή τους εγχώριους σχεδιαστές με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους, μέσα από ένα δίκτυο συνεργασιών με σημαντικούς φορείς του κλάδου της ένδυσης αλλά και με άλλες διεθνείς διοργανώσεις μόδας.

Η Coca-Cola light, το αγαπημένο αναψυκτικό που αγαπάει τις γυναίκες και τη μόδα, υπόσχεται να χαρίσει στο ελληνικό κοινό άλλη μια μοναδική fashion εμπειρία, και γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής του απόλυτου fashion event της Αθήνας. Επιπλέον, για άλλη μια χρονιά, η Coca-Cola light θα συνεργαστεί με την ελληνική εταιρεία μόδας BSB για τη δημιουργία ενός συλλεκτικού αξεσουάρ μόδας – έκπληξη, το οποίο θα παρουσιαστεί αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η 16η εβδομάδα μόδας της Αθήνας “Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light”, θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου 2014, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, καθώς και νέων ταλέντων της Ελληνικής σχεδιαστικής σκηνής. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.axdw.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ