Coca-Cola light: Χορηγός του Madwalk για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η Coca-Cola light είναι και φέτος ο μεγάλος χορηγός του Madwalk, του show που ενώνει τη μόδα με τη μουσική.

Η χορηγία της μάρκας στον fashion θεσμό πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Νιώσε την καρδιά σου“, την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ) που σκοπό έχει την ενημέρωση των γυναικών γύρω από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης.

Ειδικά για την εκδήλωση, η BSB σχεδίασε για λογαριασμό της Coca-Cola light και του MAD ένα συλλεκτικό κόκκινο φόρεμα, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην πασαρέλα του Madwalk by Coca-Cola light.  Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του φορέματος αλλά και τα εισιτήρια της βραδιάς θα διατεθεί για την υποστήριξη του προγράμματος “Νιώσε την καρδιά σου”.

Το φετινό Madwalk by Coca-Cola light θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, με καθιερωμένους αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους Έλληνες σχεδιαστές μόδας να μοιράζονται τη σκηνή με τα πιο δυνατά ονόματα της μουσικής.

Επιπλέον, για όλους όσοι θέλουν να ζήσουν το μοναδικό show από κοντά, η Coca-Cola light τους δίνει την ευκαιρία. Μέσα από το διαγωνισμό “Fashion in your Heart”, η μάρκα προσκαλεί όλους τους fashion και music lovers να ανεβάσουν φωτογραφίες με το καθημερινό τους outfit στους social media λογαριασμούς τους. Οι τρεις τυχεροί που θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές θα κερδίσουν VIP εισιτήρια αλλά και ένα total makeover από αναγνωρισμένους fashion experts.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ