Coca-Cola Τρία Έψιλον: 35.000 πολίτες ψήφισαν τα δύο σχολεία που θα επισκευάσει στην Θεσσαλονίκη

Περισσότεροι από 35.000 πολίτες τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν στην ψηφοφορία του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Coca-Cola Τρία Έψιλον “Το Σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου”.

Ψήφισαν το σχολείο της επιλογής τους, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος www.tosxoleiopoutheleis.gr και σε κεντρικά σημεία στους συμμετέχοντες δήμους και στη Χαλκιδική.

Για πρώτη φορά στα 3 χρόνια υλοποίησης του προγράμματος, η συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αναδεικνύοντας δύο νικητήρια σχολεία με πολύ μικρή διαφορά ψήφων μεταξύ τους. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ανταποκρινόμενη σε αυτό το εντυπωσιακό κάλεσμα του κόσμου, ανέλαβε τη δέσμευση να σταθεί στο πλευρό τους, αποφασίζοντας να επιχορηγήσει επισκευαστικές εργασίες και στα δύο σχολεία, βελτιώνοντας το σχολικό περιβάλλον για ακόμη περισσότερους μαθητές.

Η εταιρεία προχωρά άμεσα στις επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες που χρειάζονται ώστε το 69ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και το 5ο Νηπιαγωγείο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας να παραδοθούν σε μαθητές και δασκάλους, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανανεωμένα, δημιουργώντας ένας ευχάριστο, φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον για όλους.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης από το 1971 και από το 2012 βρίσκεται στο πλευρό μαθητών και γονέων παρέχοντας ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα περισσότερων από 2.800 μαθητές του Νομού Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες σε 8 σχολεία της περιοχής.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 35.726 συμπολίτες που στάθηκαν δίπλα μας αγκαλιάζοντας αυτή την πρωτοβουλία δίνοντας μας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και πάθος να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Η φετινή ψηφοφορία επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς το 69ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και το 5ο Νηπιαγωγείο-3ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας συγκέντρωσαν σχεδόν ίδιο αριθμό ψήφων. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να ενισχύσουμε και τα 2 σχολεία. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και τα υπόλοιπα σχολεία που έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία και τις αρμόδιες Τοπικές Αρχές που με συγκινητικό ενδιαφέρον ενίσχυσαν το πρόγραμμα”, αναφέρει σε δήλωσή της σχετικά με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας η Διευθύντρια Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Γεωργία Λασανιάνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ