Carpo Ψυχικό: O Φάρος Ψυχικού γεμίζει αρώματα και μια νέα εμπειρία πέντε αισθήσεων ξεκινά

Τι γεύση έχει η ανάμνηση; Μπορεί ένα σοκολατένιο φιλί να “προδίδει” μαστίχα ή κάρδαμο; Πόσο πραγματικά καλό μπορεί να είναι ένα χαρμάνι καφέ; Πόσους αιώνες ιστορίας αποκαλύπτει μια κουταλιά μέλι;

Στο “Carpo Ψυχικό” στην οδό Δημητρίου Βασιλείου 1 καθημερινά εκτυλίσσεται η μοναδική εμπειρία των πέντε αισθήσεων, η γεύση οξύνεται με τη νοστιμιά των καλύτερων ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων και της πιο σαγηνευτικής σοκολάτας της πόλης. Στο “Carpo Ψυχικό”, η μουσική από τις σέσουλες και τις εσπρεσιέρες σε προσκαλούν σε έναν χορό αρωμάτων, εκεί η γνώση της φύσης προσφέρεται σε έναν τόσο δα μικρό καρπό.

Το “Carpo Kolonaki“, στην Κανάρη 6, ξύπνησε στους Αθηναίους μνήμες, μυρωδιές και αγαπημένες γεύσεις. Το “Carpo London” αποτέλεσε ένα τολμηρό  επιχειρηματικό βήμα.  Εκεί, στη 16 Piccadilly, δημιουργεί μνήμες, προκαλεί τις αισθήσεις και συστήνει στο κοινό την αξία των καρπών, τη δύναμη του μελιού, την αυθεντική γεύση του καφέ.

Το “Carpo Ψυχικό” άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Δεκεμβρίου,  προσφέροντας αυτό που γνωρίζει πολύ καλά. Τιμά τον πελάτη με το πιο γλυκό καλωσόρισμα, τον κάνει να αισθάνεται σαν στο σπίτι του, τον ταξιδεύει στις γεύσεις και στα αρώματα της γης.
 
Οι φούρνοι από νωρίς το πρωί καβουρδίζουν καρπούς, προσκαλώντας τους περαστικούς, οι καφετιέρες λένε τη δική τους καλημέρα, γλυκά αρώματα σοκολάτας και φρεσκοκομμένοι καφέδες αναδύονται γαργαλιστικά, η πανδαισία χρωμάτων των αποξηραμένων φρούτων μαγνητίζει το βλέμμα και θωρακίζει την υγεία. Γκότζι μπέρι, κράνμπερι, ιπποφαές, μπλούμπερι δίπλα στα σύκα γεμιστά με καρύδι και ρίγανη (παραδοσιακό ελληνικό κέρασμα), τα βάζα με το θυμαρίσιο μέλι, τα σακιά με τους ξηρούς καρπούς, οι πλάκες σοκολάτας στην προθήκη, όλα συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό γευστικής απόλαυσης. Προσθέστε και τη νέα μεγάλη αγάπη, τις πραλίνες με μαστίχα, βάφλα, κάρδαμο ή τσίλι: κάθε μπουκιά και ένα όνειρο.

carpo psychico

Η πολύ σημαντική παρακαταθήκη της “Carpo Hellas“, της μαμάς εταιρείας παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, μελιού και καφέ που λειτουργεί από το 1991, είναι σημαντική. Η γνώση της αγοράς, η εμπιστοσύνη σε μικρούς, έντιμους και παραδοσιακούς παραγωγούς από όλον τον κόσμο, εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα. Η πίστη σε παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας διατηρεί ακέραια την διατροφική αξία των προϊόντων.
 
Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι αδερφοί Κοντόπουλοι ήρθαν τον Δεκέμβριο του 2011 στο Κολωνάκι και από εκεί, τον Φεβρουάριο του 2013, στο Λονδίνο, πραγματοποιώντας το όνειρο να εξάγουν το πάθος τους εκτός συνόρων. Οι αδερφοί Κοντόπουλοι  τιμούν την εμπιστοσύνη όλων εκείνων που εκτιμούν το ποιοτικό προϊόν, το αληθινό ενδιαφέρον, το ζεστό περιβάλλον, που χαίρονται με το χαμόγελό μας, που ανταποδίδουν την αγάπη.  Τo “Carpo Ψυχικό” αποτελεί το επόμενο βήμα. Τα όνειρα υπάρχουν για να πραγματοποιούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ