Beiersdorf: Δωρεά υπολογιστές σε εννέα σχολεία

Η Beiersdorf θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τον τομέα της εκπαίδευσης στη χώρα μας, προέβη φέτος στη δωρεά υπολογιστών σε 9 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας έτσι το ενδιαφέρον της και την αγάπη της προς τα παιδιά.

Η παραπάνω πρωτοβουλία αποτελεί μέρος μίας συνολικής προσπάθειας που αφορά τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Beiersdorf.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία για την εταιρία αφού μέσα από την βελτίωση του μαθησιακού περιβάλλοντος και την προσφορά σύγχρονων μέσων διδασκαλίας, η Beiersdorf αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την κοινωνία και βρίσκεται στο πλευρό εκατοντάδων μαθητών και δασκάλων παρέχοντας ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα και το έργο τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τα σχολεία που εξοπλίστηκαν ήταν τα ακόλουθα:
– Γυμνάσιο Παξών: 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
– 6o δημοτικό Ιτέας Φλώρινας: 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
– Γυμνάσιο Αξιούπολης Κιλκίς: 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
– Δημοτικό Τέρμα Σαλαμίνος Κιλκίς: 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
– 2/θ ειδικό δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας: 7 υπολογιστές + 9 οθόνες
– Γυμνάσιο Ξυλαγάνης Ροδόπης: 7 υπολογιστές + 10 οθόνες
– 3o γυμνάσιο Γέρακα: 3 υπολογιστές + 8 οθόνες + 12 laptop
–  4o δημοτικό Γέρακα: 7 υπολογιστές + 9 οθόνες
– 8o δημοτικο Ορεστιάδας: 7 υπολογιστές + 10 οθόνες

Με το πρόγραμμα αυτό, τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι της Beiersdorf Ελλάδος θεωρώντας ότι η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελεί το μέσο εισόδου των μαθητών στην κοινωνία της πληροφορικής και στην αγορά εργασίας και νιώθοντας ουσιαστικό μέλος της κοινωνίας μας, συμβάλλει με αυτή της την προσφορά στην ανάπτυξη των νέων ανθρώπων, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της χώρας μας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ