Attica Group: Δύο βραβεύσεις στα Tourism Awards

Η ATTICA GROUP, μητρική εταιρεία των εταιρειών SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES, ανακοίνωσε τη διπλή της διάκριση στα TOURISM AWARDS 2014, που διοργανώθηκαν από την εταιρεία Boussias Communication.

Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου παρουσία εκπροσώπων και φορέων της τουριστικής αγοράς, ο όμιλος βραβεύτηκε ως ακολούθως:
•    Gold βραβείο στην κατηγορία “Ανανέωση Στόλου” και
•    Silver βραβείο στην κατηγορία “Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων

Η διάκριση στην κατηγορία “Ανανέωση Στόλου” απονεμήθηκε σε αναγνώριση της σημαντικότατης επένδυσης ύψους 140 εκατομμυρίων ευρώ, εν μέσω οικονομικής κρίσης, της BLUE STAR FERRIES, θυγατρικής της ATTICA GROUP, για τον σχεδιασμό, ναυπήγηση και δρομολόγηση δύο υπερσύγχρονων, ταχύπλοων επιβατηγών/οχηματαγωγών πλοίων,  των BLUE STAR DELOS και BLUE STAR PATMOS.

Τα δύο ολοκαίνουργια πλοία έχουν δρομολογηθεί από το Νοέμβριο του 2011 στις γραμμές των Κυκλάδων και από τον Ιούλιο του 2012 στη γραμμή Χίου-Μυτιλήνης, αντίστοιχα.

Η δεύτερη βράβευση αφορά στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου, με τον τίτλο “Ηλιοπροστασία“. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το 2008 στα νησιά του Αιγαίου, σε συνεργασία με τον ΜΚΟ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ και συνδυάζει δωρεάν εξετάσεις μελαγχρωστικών αλλοιώσεων δέρματος (σπίλων/ελιών) και ογκιδίων δέρματος και χειρουργικές εξαιρέσεις αυτών, καθώς και ενημερωτικές ομιλίες σχετικά με την επικινδυνότητα της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο και τους τρόπους πρόληψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ