Aegean: Ψάχνει τον επόμενο Aegean Traveller

Η Aegean και o Aegean Traveller μας ταξίδεψαν τον Σεπτέμβρη που πέρασε, σε μαγευτικούς προορισμούς και μας παρουσίασαν πολλά μυστικά και “ψαγμένες” δραστηριότητες για τις πόλεις αυτές.

Τώρα η Aegean ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επόμενη φάση του προγράμματος, με τον επόμενο Aegean Τraveller να αναδεικνύεται μέσα από το κοινό.

Έτσι, μέσα από το www.aegean-traveller.com έχει ξεκινήσει μία online οντισιόν που στόχο έχει να αναδείξει τον επόμενο Aegean Τraveller.

Οι επίδοξοι Travellers καλούνται να ανεβάσουν ένα ταξιδιάρικο περιγραφικό βίντεο για να αποδείξουν ότι είναι οι ιδανικοί για να γίνουν οι επόμενοι Aegean Travellers. Για βοήθεια στη διαδικασία υπάρχουν κάποια προτεινόμενα σενάρια για να εμπνευστούν, και να δημιουργήσουν. Οι υποψήφιοι δεν έχουν παρά να εμπιστευτούν τη φαντασία τους και να την αφήσουν να τους ταξιδέψει… κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η ανάδειξη για το πρώτο ταξίδι του Aegean Traveller θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά η οντισιόν συνεχίζεται για τα επόμενα ταξίδια του προγράμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ