Στρατηγική συνεργασία one9six και Globo

Η GLOBO, ένας διεθνής ηγέτης τεχνολογίας και καινοτομίας στο χώρο των προϊόντων και υπηρεσιών mobile, SaaS και τηλεπικοινωνιών και η one9six, μια ελληνική εταιρία multichannel marketing και communication υπηρεσιών, ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία με σκοπό τη παροχή αρτιότερου τεχνολογικού επιπέδου υπηρεσιών και εφαρμογών στην ελληνική επιχείρηση.

Η one9six, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένες λύσεις στο social και enterprise mobility, στο πλαίσιο ολιστικών υπηρεσιών digital communication και ταυτόχρονα πρωτοπορώντας στο χώρο του multichannel marketing, με τη δυναμική και τις λύσεις της GLOBO, αποκτά μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των πελατών της.

“H συγκεκριμένη συνεργασία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην προώθηση και ενσωμάτωση της υψηλής και λειτουργικής τεχνολογίας της Globo, στο πλαίσιο μιας ολιστικής προσέγγισης multichannel communication & marketing υπηρεσιών”, επισημαίνει ο Director του Enterprise Mobility Unit της GLOBO, Σταμάτης Λαρόζας.

“Η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί για όλη την ομάδα της one9six μια δικαίωση προσπαθειών και μια επιβράβευση της ποιότητας της δουλειάς μας. Η GLOBO είναι μια εταιρία που δεν έχει ανάγκη πλέον από συστάσεις και είναι από μόνο του εξαιρετικά σημαντικό για την εταιρία μας η συνεργασία μαζί της”, τόνισε από την πλευρά του ο Deputy Managing Director της one9six, Νώντας Συρράκος.

Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιριών, αφορά αρχικά στην ελληνική αγορά αλλά ο σχεδιασμός επεκτείνεται και στις αγορές κοινής δραστηριοποίησης τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ