Χριστόφορος Βερναρδάκης: “Έτσι θα κυβερνήσει η Αριστερά”

στον Αιμίλιο ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ

Τα βήματα με τα οποία θα προχωρήσει μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει στο EMEAgr ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α’ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.

Ο κ. Βερναρδάκης εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και την αισιοδοξία του ότι “είναι πάρα πολύ κοντά στην αυτοδυναμία“, επιχειρώντας παράλληλα μια ανάλυση του πολιτικού χάρτη την επόμενη μέρα των εκλογών. Απαντά στο τι είναι αυτό που δημιουργεί “ρεύμα νίκης” στον ΣΥΡΙΖΑ και αντίστοιχα αποτρέπει τους ψηφοφόρους από την επιλογή της Ν.Δ., ενώ για την οικονομία δηλώνει ξεκάθαρα ότι θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει “η ακύρωση του Μνημονίου και η επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης”.

Θεωρεί, επίσης, ότι με βάση τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων, ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του βρίσκονται πιο κοντά στο ΚΚΕ και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ επισημαίνει ότι η στρατηγική την οποία ακολουθεί η Ν.Δ. τις τελευταίες ημέρες μοιάζει μάλλον με μια στρατηγική ήττας, καθώς φαίνεται ότι έχει αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και τη διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την συνέντευξη με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη στο βίντεο που ακολουθεί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ