Το Orange Grove καλωσορίζει τις πρώτες φιλοξενούμενες εταιρείες με ένα μεγάλο opening event

Το Orange Grove, ο νέος χώρος εργασίας, δικτύωσης και υποστήριξης  Ελλήνων και Ολλανδών επιχειρηματιών έως 35 ετών, αλλά και Ελλήνων αποφοίτων πανεπιστημίων που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση στην Ελλάδα, είναι έτοιμος.

Οι πρώτοι νέοι επιχειρηματίες που θα ξεκινήσουν τις πρωτοπόρες ιδέες τους στον “πορτοκαλεώνα” της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα θα εγκατασταθούν την ερχόμενη εβδομάδα και το Orange Grove θα το “γιορτάσει” την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με ένα μεγάλο opening event, στο οποίο θα παρευρίσκονται τόσο ο πρέσβης του βασιλείου της Ολλανδίας στην Αθήνα Γιαν Φέρστεϊχ όσο και οι Πωλ Ευμορφίδης της Coco-Mat, Μύριαμ Φαν Πράαχ, καθηγήτρια επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, Ρόμπιν Σλάκχορστ, ιδρυτής της Symbid.com, μίας εταιρεία online επενδύσεων σε startup εταιρείες πρώιμου σταδίου, και Δημήτρης Ρόκος, ιδρυτής της εταιρείας AMD Technologies.

Ένας “πορτοκαλεώνας” ελληνοολλανδικής υποστήριξης των startups

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του opening event αναμένεται να αποσπάσει η παρουσία του επιτυχημένου στις ΗΠΑ Έλληνα διαφημιστή Πήτερ Οικονομίδη, ο οποίος θα συζητήσει για μιάμιση περίπου ώρα με κορυφαίους Έλληνες και Ολλανδούς επιχειρηματίες. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30, ωστόσο στις 18:00 διοργανώνεται στο πλαίσιο των εγκαινίων του Orange Grove, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ακαδημιών του Άγιαξ Ελλάδος και του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις Φωκιανός στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 1.

orange grove kallimarmaroΟι εγκαταστάσεις του Orange Grove βρίσκονται στα γραφεία της ολλανδικής πρεσβείας στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου 5 – 7 στην Αθήνα (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο).

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια του Orange Grove, θα διοργανωθεί στος 12:00 το μεσημέρι μία ειδική ενημερωτική συνάντηση για δημοσιογράφους, στην οποία θα παρευρίσκεται ο Ολλανδός πρέσβης, ο αρχιτέκτονας που ανέλαβε την εκπόνηση του έργου, αλλά και η ομάδα του Orange Grove.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις παρουσίας στις δύο εκδηλώσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρεσβεία της Ολλανδίας στο 210.72.54.900.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ