Το Orange Grove “ανοίγει τις πόρτες του” για δύο ξεναγήσεις

Τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη “γεύση” από τους χώρους φιλοξενίας και εργασίας που δημιουργεί η ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα για startupers με “δεσμούς” από Ελλάδα και Ολλανδία προσφέρει το Orange Grove.

Ο “Πορτοκαλεώνας” θα στεγάζει Ολλανδούς νέους που θέλουν να φιλοξενήσουν την εταιρεία τους στην Ελλάδα και  Έλληνες που έχουν σπουδάσει στην Ολλανδία και θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να ξεκινήσουν μία εταιρεία.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο Orange Grove “κλείνουν” στο τέλος Αυγούστου, ωστόσο ο χώρος δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την νέα αυτή πρωτοβουλία, αλλά και σε όσους έχουν ήδη υποβάλλει την αίτησή τους, να επισκεφθούν το Orange Grove το οποίο στεγάζεται στο ίδιο κτήριο που βρίσκεται και η ολλανδική πρεσβεία, στο κέντρο της Αθήνας απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Θα πραγματοποιηθούν δύο ξεναγήσεις, αυτή τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 15:00 και Τρίτη 27 Αυγούστου στις 16:00. Για να παραβρεθείτε στην ξενάγηση μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] δηλώνοντας το όνομά σας και την ημέρα που θέλετε να επισκεφθείτε το Orange Grove. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Orange Grove και το πώς μπορείτε να φιλοξενηθείτε στο χώρο του.

Το Orange Grove είναι μία πρωτοβουλία που υλοποιείται από την πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με εταιρείες, πανεπιστήμια και φίλους, προσφέροντας ένα ευρύ δίκτυο επαφών και την απαραίτητη τεχνογνωσία σε Έλληνες και Ολλανδούς νέους επιχειρηματίες που είτε θέλουν να ξεκινήσουν είτε θέλουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στην Ελλάδα.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, τμήμα της Heineken, είναι ο μέγας χορηγός του Orange Grove Athens. Πολύτιμοι χορηγοί σε αυτό το εγχείρημα είναι οι εταιρίες Interamerican (μέρος του Achmea Group), Philips, KLM και Coco-Mat, ενώ έχουν κλείσει συμφωνίες και με άλλες εταιρείες χορηγούς και συνεισφέρουσες, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα. Τέλος, μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οργανισμών, όπως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ και το Πολυτεχνείο του Ντελφτ, θα συμβάλλουν με διαφορετικούς τρόπους και μέσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ