Το EMEA Travel 2013 σας “ταξιδεύει” στους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς

Πιστό στο καθιερωμένο “ραντεβού” του με τις καλοκαιρινές “αποδράσεις”, το EMEAgr και το EMEA Week παρουσιάζουν και φέτος ένα ειδικό αφιέρωμα στις διακοπές του καλοκαιριού, μέσα από την έκτακτη έκδοση EMEA Travel 2013.

Σημειώνεται ότι η φετινή αναμένεται να είναι μία χρονιά-ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς αναμένονται πάνω από 15 εκατομμύρια τουρίστες από όλα τα “μήκη και πλάτη της Γης”, προκειμένου να “γευθούν” τον ελληνικό ήλιο, τα νησιά, την τοπική κουζίνα και φιλοξενία, καθώς και τα μνημεία του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.

Το EMEA Travel 2013 παρουσιάζει αγαπημένους προορισμούς Ελλήνων και ξένων τουριστών, οι οποίοι συνδυάζουν όλα τα παραπάνω στοιχεία και προσφέρουν μοναδικές ταξιδιωτικές αναμνήσεις.

Ταυτόχρονα, η ειδική καλοκαιρινή έκδοση μας παρουσιάζει και τους αγαπημένους προορισμούς στο εξωτερικό για τους Έλληνες τουρίστες.

Κεντρικό ρόλο στο σύγχρονο επιχειρείν παίζουν οι νέες τεχνολογίες και το EMEAgr έχει “αγκαλιάσει” από την πρώτη στιγμή την ελληνική “σκηνή” των startups. Έτσι, από το EMEA Travel 2013 δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο παραδείγματα ελληνικών startups και οι καινοτόμες ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρουν.

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν και να διαβάσετε το ειδικό τεύχος EMEA Travel 2013 είτε μέσα από την πλατφόρμα της LazyPub είτε μέσα από το ηλεκτρονικό “περίπτερο” του ReadPoint

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ