Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας παρουσιάζεται στην Εξέλιξη στις 17/02

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, εταιρεία του ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας οργανώνουν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 μ.μ στους χώρους της Εξέλιξης εκδήλωση, με θέμα “Από την Ιδέα στην Επιχείρηση: Πώς να πετύχετε τον στόχο σας“.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν συμβουλές από τους διοργανωτές του Βραβείου για τον αποτελεσματικό τρόπο παρουσίασης της ιδέας τους και τη σωστή συμπλήρωση της αίτησης, ενώ στελέχη της Εξέλιξης και του ομίλου Πειραιώς θα δώσουν κατευθύνσεις για τη δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου και την προσέλκυση χρηματοδοτήσεων. Επιπλέον, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι νικητές του Βραβείου 2013 για να μοιραστούν τη δική τους εμπειρία και να εμπνεύσουν με το επιτυχημένο παράδειγμα τους.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη υποστηρίζει τον θεσμό του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας που χρηματοδοτεί και διαχειρίζεται ο όμιλος Libra για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), στο πλαίσιο της συμφωνίας της Τράπεζας Πειραιώς να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση των νικητών για τα επόμενα πέντε έτη και ξεκινώντας από το Βραβείο του 2014. Η Εξέλιξη παρέχει υποστήριξη τόσο στους αιτούντες όσο και στους νικητές του φετινού Βραβείου. Στόχος είναι η ίδια η συμμετοχή στο Βραβείο να αποτελέσει ευκαιρία απόκτησης τεχνογνωσίας σε θέματα σύνταξης επιχειρηματικού σχεδίου και προσέλκυσης πηγών χρηματοδότησης.

Για δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.excelixi.org.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ