Το διαδικτυακό site ONE STADIUM LIVE παρουσίασε η Sony

Τη λειτουργία ου ONE STADIUM LIVE, ενός μοναδικού στο είδος του site κοινωνικής δικτύωσης, αφιερωμένο στους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο ανακοίνωσε, έναν μήνα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου 2014 η Sony Corporation, επίσημος συνεργάτης της FIFA.

Το ONE STADIUM LIVE είναι η τελευταία ψηφιακή καινοτομία της Sony, που έρχεται να ενώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου από όλη την υφήλιο και να τους προσφέρει ένα μέρος όπου θα μπορούν να μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους για το Παγκόσμιο κύπελλο FIFA 2014. Φιλοξενείται στη διαδικτυακή πύλη ONE STADIUM (και είναι προσβάσιμο από smartphone, tablet, και υπολογιστές.

To ONE STADIUM LIVE αποτελεί αποτέλεσμα έρευνας του MIT (Massachusetts Institute of Technology), που διήρκησε 14 χρόνια, και η οποία εφαρμόζει την τεχνητή νοημοσύνη και χρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων 17 εκατομμυρίων γεγονότων, για να συνδυάσει τη γνώση της κοινής λογικής με την εξερεύνηση και την ανάλυση των δεδομένων κειμένου (text mining). Μπορείτε ακόμη να φιλτράρετε το περιεχόμενο ανάλογα με τη γλώσσα που προτιμάτε, ενώ το ONE STADIUM LIVE είναι διαθέσιμο σε έξι γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά.

Το ONE STADIUM LIVE καινοτομεί συγκεντρώνοντας περιεχόμενο, σχετικό με το ποδόσφαιρο, από μέσα, όπως το Twitter, το Facebook και το Google+, σε μία ενιαία πλατφόρμα. Θέματα και αναρτήσεις από ολόκληρο τον κόσμο οργανώνονται ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των χρηστών και ταξινομούνται, ώστε να εμφανίζονται τα πιο δημοφιλή, τα πιο πρόσφατα και σχετικά νέα καθώς και οι αναρτήσεις που αφορούν στο ποδόσφαιρο. Το ONE STADIUM LIVE είναι ένα μοναδικό site, που περιλαμβάνει όλες τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και τα ποδοσφαιρικά νέα, και όπου οι φίλαθλοι μπορούν να συναντώνται, χωρίς να γνωρίζονται, και να απολαμβάνουν τους αγώνες στη Βραζιλία, όλοι μαζί και όχι ο καθένας ξεχωριστά. Πλέον, οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν, εύκολα και απευθείας, να συμμετέχουν σε συζητήσεις, που προέρχονται από πολλές πηγές και τους ενδιαφέρουν, μαζί με εκατομμύρια άλλους λάτρεις του ποδοσφαίρου, από όλον τον κόσμο.

Η τεχνολογία επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση και την ανάλυση των online συζητήσεων στο ONE STADIUM LIVE, μελετά και μαθαίνει επαναλαμβανόμενα σχέδια γλώσσας, σε αντίθεση με την απλή παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών.

Στο ONE STADIUM LIVE μπορείτε να βρείτε τα προφίλ και των 32 ομάδων, που αγωνίζονται στο Παγκόσμιο κύπελλο FIFA 2014, με τη σύνθεση και τα προφίλ των παικτών τους, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα, για να παρακολουθείτε από κοντά την ομάδα σας, αλλά και τον ανταγωνισμό. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, η λειτουργία Match Live προσφέρει την εμπειρία της δεύτερης οθόνης με φιλτραρισμένο streaming σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τι έχουν να πουν οι ποδοσφαιρόφιλοι από όλον τον κόσμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Sony πιστεύει στη δημιουργία μιας ακόμα πιο βελτιωμένης ποδοσφαιρικής εμπειρίας για όλους. Όσο ο κόσμος έρχεται πιο κοντά, μέσω του διαδικτύου, οι οπαδοί των ομάδων γίνονται ένα σημαντικό κομμάτι του Παγκόσμιου κυπέλλου της FIFA, είτε βρίσκονται μέσα στο στάδιο, είτε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Η Sony εξακολουθεί να ηγείται σε αυτήν τη στροφή προς μια ενωμένη, διασκεδαστική ποδοσφαιρική εμπειρία για όλους, μέσα από το ONE STADIUM LIVE.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ