Το γιορτινό “ταξίδι” του The Mall Express συνεχίζεται

Το The Mall Express συνεχίζει το ταξίδι του και έως και τις 7 Ιανουαρίου το The Mall Athens επιφυλάσσει συναρπαστικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, αφού εκεί βρίσκεται μία ατμομηχανή, ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρό του, καθώς και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Mallυβούπολης.

Παρέα τους και οι αγαπημένοι ήρωες PLAYMOBIL, με δύο χριστουγεννιάτικους παιδότοπους.

Η ατμομηχανή του The Mall Express βρίσκεται στο 1ο επίπεδο, και ο μηχανοδηγός της υποδέχεται τα παιδιά στην καμπίνα οδήγησης για να τα μάθει πώς λειτουργεί και να φωτογραφηθούν στο τιμόνι της. Σειρά έχει ο Άγιος Βασίλης, που προσγειώθηκε με το έλκηθρο και τους ταράνδους του στο 3ο επίπεδο. Εκεί, διηγείται τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες του Rudolf στα παιδιά, και τα προσκαλεί στο εργαστήρι του για να φτιάξουν παρέα δημιουργικές χειροτεχνίες.

Ξεχωριστή θέση φέτος στο εμπορικό κέντρο κατέχει η Mallυβούπολη, η πολύχρωμη πόλη του The Mall Athens, όπου οι λιλιπούτιοι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης, και να κερδίσουν επάξια το Δίπλωμα Ταλαντούχου Ζωγράφου.

Επίσης, το χριστουγεννιάτικο δέντρο των παιδιών, το PLAYMOBIL Play & Give, βρίσκεται στο The Mall Athens και ξεχειλίζει από αγάπη με τις καρδούλες και τις ευχές των παιδιών, ενώ δύο PLAYMOBIL παιδότοποι υποδέχονται τους μικρούς φίλους για ακόμα περισσότερο παιχνίδι.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, το The Mall Athens στηρίζει το έργο του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού“, φιλοξενώντας το bazaar του οργανισμού στο 1ο επίπεδο. Εκεί, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν πανέμορφα δώρα για τους αγαπημένους τους, ενώ στον παιδότοπο του 3ου επιπέδου οι μικροί φίλοι του The Mall Athens μπορούν να διασκεδάσουν φτιάχνοντας παιδικές κατασκευές, υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών.

Το εμπορικό κέντρο προσφέρει έως και τις 7 Ιανουαρίου, σε όλους τους γονείς, δωρεάν είσοδο στην έκθεση “Καπετάνιοι & Πειρατές“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ